Затворът явно е любимото място на бившия мъж на Софи

...
Затворът явно е любимото място на бившия мъж на Софи
Коментари Харесай

Гринго на Софи Маринова гние затвор в Германия

Затворът очевидно е обичаното място на някогашния мъж на Софи Маринова – Тодор Давидов – Гринго, който постоянно лежи на топло. След проблемите с правораздаването у нас, както и няколкото месеца, прекарани зад решетките, мургавелкото се е забъркал в противозаконни неща в Германия. Източници на „ Уикенд “ настояват, че айтозлията лежи от няколко месеца в пандиза в Берлин и точно там е прекарал тази Коледа и Нова година. Всъщност карцерът му е повода и за следващата му разлъка със Софи Маринова.

Първите проблеми на Гринго със съда бяха преди 4 години, когато Давидов рекетираше айтоски предприемач, искайки му 50 000 лева и заплашвайки, че в случай че не получи парите, ще се саморазправя с него и фамилията му. Тогава Тодор се призна за отговорен и подписа съглашение с прокуратурата. Той излежа присъда от съвсем 10 месеца отнемане от независимост, като излезе 17 дни предварително поради положително държание.



Тази пролет бабаитът на Софи Маринова още веднъж се забърка в неприятности. Ромският кримигерой атакува и преби служител на реда, като се очакваше Гринго да влезе на топло, само че Софка още веднъж го избави с добър юрист и против солидна сума. Припомняме, че по време на присъединяване на ромската певица Гринго скочил на пердах на служител на реда в дискотеката, тъй като се държал жестоко с гаджето му. Давидов ритал грубо служителя на реда, който даже си глътнал езика и се избавил само с помощта на пристигналия стремително медицински екип. След експанзията Гринго беше арестуван за причиняване на междинна телесна щета, само че по бързата процедура го освободиха под домакински арест. Според осведомени заслуга имала Софи Маринова, която се изръсила със 100 000 лв., с цел да освободят обичания й.

„ Какво да ви кажа?! Това нашето е обич “ – бяха думите на Софка след следващото нарушение на мъжа й. Явно и на нея й писна да хрантути и измъква от пандиза побойника и най-сетне се раздели дефинитивно с Давидов.

„ От 6-7 месеца не сме дружно с Гринго, той си живее по Берлин. Имам си ново гадже и ми е добре. Не сме на по 20 години да хвърчим в облаците, само че ми е добре, усещам се красива, щастлива и заредена. Дай боже всеки му, любовта е хубаво нещо “ – съобщи неотдавна Софи Маринова.

Според осведомени Тодор Давидов е бил задържан поради трафик на хора. Публична загадка е, че Гринго в предишното постоянно е изнасял девойки, които да проституират в Германия.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР