Затворът на окръг Фултън е в готовност да приеме по

...
Затворът на окръг Фултън е в готовност да приеме по
Коментари Харесай

Шерифът на окръг Фултън се закани Тръмп да влезе в затвора, ако се предаде

Затворът на окръг Фултън е в подготвеност да одобри когато и да е някогашният президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп и 18 други, упрекнати от огромното жури на щата Джорджия по отношение на хипотетични опити да анулират резултатите от президентските избори през 2020 година

„ В този миг, въз основа на насоки, получени от Окръжната прокуратура и председателстващия арбитър, се чака всичките 19 обвинени, посочени в обвинителния акт, да бъдат въдворени в пандиза на Райс Стрийт “, сподели говорителката на шерифската работа на окръг Фултън Натали Амънс в изказване. " Имайте поради, че обвинените могат да се предадат когато и да е. Затворът е отворен непрекъснато, седем дни в седмицата ", добави тя.

Преди ден огромно жури в Джорджия упрекна Тръмп и група от 18 души по отношение на опити за анулация на резултатите от изборите през 2020 година Според The ​​Washington Post против Тръмп са повдигнати 13 обвинявания. Те включват нарушение на държавните закони за битка с рекета и корупцията, подбудителство към нарушение на клетва от държавни чиновници, скрит план за осъществяване на подправяне и подаване на подправени документи. Сред съдружниците на Тръмп, против които са повдигнати обвинявания, са неговият юрист Руди Джулиани, някогашният началник на Белия дом Марк Медоус и няколко съветници. Прокурорът на окръг Фултън Фани Уилис даде период на обяд на 25 август да бъдат изправени пред съда.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР