Затварят се някои пътища в страната поради снегонавявания и силен

...
Затварят се някои пътища в страната поради снегонавявания и силен
Коментари Харесай

АПИ: Затварят се някои пътища в страната поради снеонавявания

Затварят се някои пътища в страната заради снегонавявания и мощен вятър, оповестиха от пресцентъра на Агенция " Пътна инфраструктура ".

Временно се затварят пътят Нови Пазар - Тръница, пътят Нови Пазар - Секулово, пътят Никола Козлево - Пет могили, пътят Никола Козлево - Цани Гинчево, пътят Векилски - Орляк, пътят Мадара - Нови Пазар, пътят Каспичан - Златна Нива. От АПИ препоръчват на водачите на коли да заобикалят движението в тези сектори и да се преценяват с рестриктивните мерки и дейностите на пътна полиция.

Проходът " Печинско " е неразрешен за коли над 12 т.

Временно се лимитира придвижването в дейната и изпреварваща лента на автомагистрала " Тракия " при км 21 в посока София, поради пътен случай. Движението се реализира в спешната лента. Шофьорите да се движат с нараснало внимание и съобразена скорост, спазвайки напътствията на " Пътна Полиция ", поучават от АПИ.

Шофьорите да се движат с нараснало внимание в областите Шумен и Разград, поради натоварен снеговалеж, приканват от АПИ.

Всички жители и транспортни компании могат да получават информация за настоящата пътна конюнктура от безплатното мобилно приложение LIMA, интернет страницата на АПИ и когато и да е от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР