Затоплянето ще гастролира в началото на месеца. Тогава очакваме и

...
Затоплянето ще гастролира в началото на месеца. Тогава очакваме и
Коментари Харесай

Низ От Шокови Обрати На Времето Ни Чакат Тази Есен! Вижте Какви Изненади Са Ни Подготвили Следващите Месеци!

Затоплянето ще гастролира при започване на месеца. Тогава чакаме и първите слани, температурите ще паднат до -1,-2 градуса. Ще има утринни мъгли по поречието на Струма и най-много в котловинните полета. Месец октомври ще е дъждовен. Месечната сума на дъждовете ще се движи сред 50 и 70 литра на квадратен метър, в югоизточните региони – сред 70 и 100 литра на квадратен метър.

Първите дни на октомври 2017, чакаме да се развихри стоплянето и температурите да тръгнат нагоре, като в някои югозападни региони на страната да доближат до 27 градуса. Ясното и слънчево време ще сътвори предпоставки за утрешни слани към 7-9 октомври. Топлото време ще се резервира при започване на деседневието.

Но от 15-17 октомври чакаме мощни проливни дъждове и намаляване на температурите. Към 20 октомври ще се обясни, дневните температури ще продължат да вървят надолу, като оптималните ще се движат сред 8-12 градуса. В този интервал чакаме да паднат съществени слани като утринните температури ще се движат сред -4 и -2 градуса. През третото десетдневие температурите ще продължат да падат. Около 25 октомври чакаме краткотрайни превалявания от сняг по високите полета на Западна България. Дневните температури ще бъдат в период от 5 до 8 градуса. Снеговалежи чакаме и към 29-30 октомври. Температурите ще продължат да се намаляват.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР