Затишие от бурните политически страсти в съботния ден след един

...
Затишие от бурните политически страсти в съботния ден след един
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: заветите на Радев към следващия кабинет

Затишие от бурните политически пристрастености в съботния ден след един месец на политически турбуленции.

Кратко припомняне какво се случи и в каква поредност и логичност през отминалия май, в който имаше по доста от всичко.

Президентът Румен Радев направи коментар за бъдещото държавно управление, много по-сдържан този път. Обяви, че то би трябвало да следва настоящето, служебно, назначено от него.

99 на 100 от вагнеровци са се изтеглили, разгласи шефът им Пригожин. Той продължи в неизменимия си жанр в последно време като разгласи, че промосковските сили, че са се пробвали да взривят неговите хора.

Президентът на Украйна Володимир Зеленски заявява, че страната му е подготвена за контранастъплението. В същото време държавният секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкън повтори, че мир може да има единствено при изискванията на Киев.

" Малката младоженка Гешев " - продукция с хитов капацитет на милиардния индийски кино пазар. И още от това по какъв начин България стана снимачната площадка на една огромна „ Скрита камера “ - в съботния фейлетон на Лола Монтескьо.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР