Застреляният от наемен убиец на 31 януари Мартин Божанов –

...
Застреляният от наемен убиец на 31 януари Мартин Божанов –
Коментари Харесай

Убитият Мартин Нотариуса се съдел за имот с жена си

Застреляният от наемен палач на 31 януари Мартин Божанов – Нотариуса се е оженил за брачната половинка си Гергана Грънчарова след правосъдно дело за първокласен парцел, което дългокраката брюнетка е водила против него и първата му жена Адриана.
Красавицата Гергана, нашумяла преди 10 година с присъединяване си в реалити шоуто „ Къртицата “, където се залюби с спечелилият Емил Каменов, дава на съд през 2018 година бъдещия си брачен партньор Мартин Божанов и първата му жена Адриана за баровска вила в село Карлуково, за чиято благосъстоятелност претендира. Делото се води в Районния съд в Луковит, а до момента в който правосъдния развой за противоречивия парцел се точи, Мартин Божанов се залюбва със съперницата си, развежда се с първата си жена Адриана, с цел да подписа след това брак с Гергана.
Катран в историята като от сапунен сериал поставя самия Мартин Нотариуса, който, откакто сменя дамите си, упорства от съдията по делото за вилата в Карлуково – Владислава Цариградска, да промени правосъдното си решение и да присъди противоречивия парцел на новата му половинка. През 2020 година арбитър Цариградска подава сигнал във Висшия правосъден съвет, че е била заплашвана от Мартин Нотариуса и от негови доближени. Според сигнала на Цариградска, лице, доведено от Божанов в правосъдната зала, отправяло поздрави за детето и брачна половинка й. „ Това не беше единствения проблем, а дръзкото и надменно държание, което се случваше в зала “, твърди в сигнала си Владислава Цариградска.
Що се отнася до Гергана, откакто красивата брюнетка се дами за Мартин Нотариуса през 2019 година, тя небрежно приключва с отличие „ Право “ в Нов български университет, а напролет на 2021 година е назначена на работа в най-елитното полицейско звено – в ГДБОП, заемайки длъжността „ младши проверяващ служител на реда “. Само няколко месеца по-късно обаче на Гергана Божянова е лишен достъпа до класифицирана информация в ГДБОП. Тя е освободена със заповед на тогавашния министър Бойко Рашков по предложение на сегашния Министерство на вътрешните работи шех Калин Стоянов, който в оня интервал ръководеше ГДБОП. По-късно Божанова апелира заповедта в съда и тя е анулирана. Така е възобновена на работа през август 2022 година, само че от този момент е в майчински.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР