Застреляната с куршум в главата снощи в София Станка Марангозова

...
Застреляната с куршум в главата снощи в София Станка Марангозова
Коментари Харесай

Убитата снощи е дъщеря на бивш депутат от БСП

Застреляната с патрон в главата нощес в София Станка Марангозова е депутатска щерка. Убитата 46-годишна бизнес дама е дъщеря на депутатът от Българска социалистическа партия в 38-о Народно заседание Кънчо Марангозов.

Депутатът бе и шеф на бургаската болница и дългогодишна „ емблема ” на социалистите в морския град. Д-р Марангозов умря през 2015 година на 71-годишна възраст след дълготрайно боледуване.

Станка Марангозова бе убита в софийския квартал „ Младост ” от незнаен към този момент убиец. До натрупа й, открит на предната седалка в автомобила й, бе открита захвърлена бяла роза – знак за мафиотска екзекуция. Според първичната версия, Станка е била убита, до момента в който кара автомобила си и приказва по мобилния телефон.

Медии разпространиха тази заран информация, че убитата е забъркана в куп финансови афери. Тя самата също се е обявявала приживе за жертва на крупна машинация, поради която й лишили мезонета в София. Срещу Марангозова има обвиняване, че е източила съвсем 66 милиона лв. посредством финансова пирамида.

Директорът на Столичната полиция старши комисар Георги Хаджиев се яви на мястото на престъплението, а по-късно рапортува пред публицистите: " В 20.48 ч. на телефон 112 имаме получен сигнал за простреляно лице пред бл. 18 в " Младост " 1. Създадена е организация, в това число от сътрудници от Главната дирекция най-хубавите криминалисти са на място, с цел да се опитаме да разгадаем случая. Докладвано е както на Градска прокуратура, по този начин и на основния прокурор, известен е министърът на вътрешните работи, основният секретар. Извеждаме безусловно всички версии. Към момента не можем да посочим претекст, защото би трябвало да създадем разбор на доказателствата и данните, които ще съберем ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР