„Застрахователно дружество Евроинс” АД дари образователни помагала, книги, настолни игри

...
„Застрахователно дружество Евроинс” АД дари образователни помагала, книги, настолни игри
Коментари Харесай

„ЗД Евроинс” АД дари образователни помагала, книги и настолни игри на стойност над 15 000 лв  на НФ „Свети Никола”

„ Застрахователно сдружение Евроинс” АД подари просветителни пособия, книги, настолни игри и принадлежности за бита на стойност над 15 000 лева на Национален Фонд „ Свети Никола “. Дарението ще бъде разпределено сред обществени домове за развъждане на деца, лишени от наставнически грижи на територията на цялата страна.

Дарението е продължение на дълготрайната взаимната активност сред „ ЗД Евроинс” АД и Национален Фонд „ Свети Никола “, ориентирана към обезпечаване на по-добри условия на живот и обучение на деца, с умствени и физически увреждания, лишени от наставнически грижи и пребиваващи в домове за обществени услуги.

Ние от „ ЗД Евроинс” АД регулярно отделяме средства и човешки запас, в лицето на нашите чиновници, за редица благотворителни и обществени начинания. Най-много средства отделяме за дела ориентирани към деца и най-много деца в неравностойно състояние, и със характерни нужди”, показа Десислава Еленкова, управител „ Маркетинг и комуникации” на сдружението.

За „ ЗД Евроинс „ АД

"Застрахователно сдружение Евроинс " АД участва интензивно на българския осигурителен пазар повече от 20 години. Дружеството е част от „ Евроинс Иншурънс Груп” АД - една от най-големите самостоятелни застрахователни групи, оперираща в Централна и Източна Европа. Групата има над 2.5 млн. клиенти, 3000 чиновници и годишни доходи над 433 млн.евро. Марката „ Евроинс” е показана в 11 европейски страни - България, Румъния, Северна Македония, Гърция, Италия, Испания, Полша, както и в Русия, Украйна,Беларус и Грузия.

За Национален Фонд „ Свети Никола “

Национален Фонд „ Свети Никола “ е регистриран от Софийски градски съд на 13.05.1999г., като неправителствена филантропична организация, за подкрепяне на деца сираци, лица в неравностойно обществено състояние и възрастни с умствени и физически увреждания, както и подкрепяне на тяхната интеграция в обществото. До момента НФ „ Свети Никола “ работи с над 38 дома за сираци, инвалиди, профилирана болница за деца с церебрална парализа, старешки домове, детски логопедични градини, дом за незрящи деца и лечебни заведения.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР