Застрахователните шмекерии на Мирослав Соколов, който иначе се старае да

...
Застрахователните шмекерии на Мирослав Соколов, който иначе се старае да
Коментари Харесай

С пълна сила лъснаха престъпните схеми на Миро Дзвера

Застрахователните шмекерии на Мирослав Соколов, който другояче се старае да се демонстрира в обществото като „ стабилен предприемач “, датират отпреди повече от 10 години. Тогава от скъпарска автокъща, помещаваща се в съвременна офис постройка на Южната дъга, австрийски жител си закупува „ Ферари “. Оказва се, че спортният автомобил е самобитен Франкенщайн сред откраднато българско „ Ферари “ и аварирал гръцки автомобил от същата марка. Собственик на италианската машина е Мирослав Соколов, който я е сглобил благодарение на свои близки другари от средите на автокрадците.

 

Освен със застрахователни измами Миро се занимава и с отбягване на заплащане на митнически сборове посредством подаване на погрешни заявления към КАТ и митници.

В схемата взели участие най-близките родственици на домашния хулиган, настояват осведомени от Министерство на вътрешните работи.

 

Така да вземем за пример през 2023 година в КАТ-София е записано електрическо Порше „ Тайкан. „ Автомобилът е създаден в Съединени американски щати, само че пред нашите управляващи е вписан с генезис Европейски Съюз, което ощетява хазната с десетки хиляди левове. Месец по-късно на името на Румен Соколов, бащата на Миро Дазвера, е регистриран двойник на електрическо Порше „ Тайкан “. Планирано било електричката да бъде оповестена за открадната в края на календарната 2023 година и да се получи застрахователно обезщетение от 250 000 лв., само че приключване на информация от полицията към Соколов отсрочила мнимата кражба.

 

Досега не се е чуло Дзвера да има апетити в политиката, само че татко му има три опита да се внедри във властта, където, както знаем, са и огромните пари. Два пъти Румен Соколов се е явявал на избори от името на залязлата партия НФСБ на Валери Симеонов, а последно се пробвал от „ Републиканци за България “ на някогашния вътрешен министър Цветан Цветанов.

 

За да е цялостен ужасът към Дзвера, от началото на годината Национална агенция за приходите ревизира компаниите, в които мъжът на силиконовата секс бомба Мария е шеф или е взел участие по някакъв метод. Мирослав Соколов по всякакъв начин търсел метод да избави кожата, като на неофициални срещи с проверяващите го служители на реда ги уверил, че бил подготвен да уточни имена на чиновници в КАТ и автоджамбази, с цел да не се стигне до шумни арести и обвинявания за него и роднините му. Действията му не се одобряват добре измежду някогашните му сътрудници в измамите, като Миро Дзвера даже бил предизвестен да внимава какво дрънка пред проверяващите.

 

Смята се, че Мирослав Соколов се е ориентирал към търсене на договорка с Министерство на вътрешните работи и Национална агенция за приходите, тъй като в последно време безусловно се и изпарил от нощния живот на София. Запознати настояват, че Соколов евентуално е взел ограничения за своята сигурност, откакто имал желание да топи хора от контингента и служители на реда, защото е забелязван да се появява с брониран Мерцедес S500 пред

Главна дирекция „ Национална полиция “.

Източник: Уикенд, crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР