Застрахователна компания Лев Инс АД събра в София на международна

...
Застрахователна компания Лев Инс АД събра в София на международна
Коментари Харесай

Лев Инс е на път да счупи рекорди в застраховането


Застрахователна компания „ Лев Инс ” АД събра в София на интернационална среща екипите и сътрудниците си от цяла Европа. На събитието участваха представители, както от цяла България, по този начин и от Румъния, Гърция, Хърватска, Италия, Полша и Израел.

По време на срещата бяха показани резултатите на компанията за първите 6 месеца на 2023г. Във финансово измерение, „ Лев Инс ” регистрира брутен премиен доход за първото полугодие в размер на 251 млн. лв., което демонстрира растеж от близо 25% по отношение на същия интервал на предходната година и е доста по-висок от междинния за пазара.
-->
„ Ние си слагаме амбициозната цел, дружно с нашите сътрудници, до края на годината да достигнем и преминем границата от половин милиард лв. брутен премиен доход. Нещо, което не е правено досега от никоя застрахователна компания на нашия пазар ” – сподели Павел Димитров, Изпълнителен шеф на ЗК „ Лев Инс ” АД.

Друга съществена тематика на срещата беше разрастването на компанията на европейския пазар и развиването на новаторски артикули в сигурността и застраховането. Партньори от другите страни показаха къси систематизирания на постигнатото досега и проектите им за напредък и развиване през идващите 3 години. 

Едно от главните посоки в които „ Лев Инс ” се концентрира е киберсигурността и тя също беше главен фокус на събитието. Компанията създава разнообразни услуги в това направление, както за бизнес клиенти, по този начин и за физически лица. Част от тези услуги са и новаторските за българския пазар кибер решения, които оферират на клиентите на компанията, както предварителна защита и отбрана от кибер офанзиви, по този начин и обезщетяване при положение на пробив. 

„ Високата потребителска задоволеност е повода за триумфите, които означаваме. Печелим от ден на ден доверието на клиентите и това ни радва, тъй като ни демонстрира, че влагаме старания в вярната посока ” – добави Павел Димитров.

Датата на събитието не беше определена инцидентно, тъй като компанията навършва 27 години от основаването си. Лидерът на българския осигурителен пазар постанова стандарти в застраховането и пораства в цяла Европа.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР