„Заставам пред Вас като част от най-силната листа на кандидатите

...
„Заставам пред Вас като част от най-силната листа на кандидатите
Коментари Харесай

д-р Иво Ралчовски: Когато ГЕРБ управлява – гласът на България се чува в Европа

„ Заставам пред Вас като част от най-силната листа на претендентите за евродепутати. Навсякъде споделям това уверено, тъй като знам опциите и задачите на хората, включени в нея. Когато ГЕРБ ръководи – гласът на България се чува в Европа”, съобщи претендентът за евродепутат от Политическа партия ГЕРБ доктор Иво Ралчовски по време на среща с жителите на Борован. Той бе безапелационен, че с помощта на евродепутатите от ГЕРБ България към този момент е извоювала своето място в Европа.
„ В мандата, който изтича, България имаше гласуван бюджет от 14 милиарда лева, а за новия интервал той ще е към 18 милиарда лева Парите ги има, въпросът е някой да знае по какъв начин да ги изиска и те да се употребяват оправдано. Европа не е нещо далечно. Тя е всичко това градивно и ново, което се случва в нашия град или село и което всички ние виждаме”, добави доктор Ралчовски и напомни по какъв начин изглеждаше Враца преди четири години.
„ Резултатите са забележими, тъй като ние работим в екип – евродепутатите от ГЕРБ, държавното управление, кметът на община Враца и общинските съветници от ГЕРБ. Като образец за европейска взаимност можем да посочим ремонтираните „ Крайречен булевард” и „ Христо Ботев” във Враца, обновяването на пешеходната зона в центъра на града, ремонта на административната постройка на Община Враца, обновените многофамилни жилищни здания, ремонт на детски градини и образователни заведения. Изграждането на пътя сред Ботевград и Видин е приоритет за държавното управление. Наред с осъществяването на огромни инфраструктурни планове в региона се откриват нови предприятия и има засилен инвеститорски интерес. Всичко това е резултат от нашата работа и ще продължи да се случва, в случай че партията завоюва европейските избори. Подкрепете ни на 26 май с номер 12 в бюлетината, с цел да продължим вярната посока на развитие”, прикани доктор Иво Ралчовски.
Неговата кандидатура поддържаха общинският консултант от ГЕРБ доктор Наташка Велчовска, общинският началник на партията в Борован Георги Гетовски и организационният секретар доктор Цезар Пенчев.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР