Застава до утвърдени актьори на БГ киното и театъра, пише

...
Застава до утвърдени актьори на БГ киното и театъра, пише
Коментари Харесай

Щерката на Румен Радев проби в Народния

Застава до одобрени артисти на БГ киното и театъра, написа Телеграф.

Дъщерята на президента Румен Радев - Дарина Радева, стъпва на сцената на Народния спектакъл " Иван Вазов "! Девойка е в проектите на режисьора Крис Шарков за спектакъла " Елементарните частици ", а подготовките към този момент започнаха.

Постановката е по романа на Мишел Уелбек, а в нея с изключение на Дарина вземат участие още Теодора Духовникова, Жаклин Даскалова, Димитър Николов, Мартин Димитров, Елена Иванова, Славена Зайкова. Спектакълът е част от програмата на Народен спектакъл " Иван Вазов " - " Театър+. Театър. Текст. Контекст ".

Дарина Радева към този момент е играла под режисурата на Крис Шарков. Тя взе участие в спектакъла на НАТФИЗ " Дон Жуан се връща от война " по текст на Йодьон декор Хорват.

В спектакъла дъщерята на президента влезе в ролята на прелъстена и изоставена от любовника Дон Жуан жена, която след години се среща още веднъж с него (Даниел Кукушев), към този момент като майка на щерка, само че е сюрпризирана, че той даже не помни името й. Страстта сред двамата още веднъж избуява и става причина именитият ухажор да промени напълно житейската си настройка към света и любовта. В постановката предходната година участваха и състудентите на Дарина от така наречен Златен клас на проф. Пенко Господинов. Сред тях бяха Антония Гюруди, Ивана Крумова, Йоана Димитрова, Нелли Таукчи, Ралица Попова и Силвия Болярска. Всички те ще се дипломират през май тази година.

Дали присъединяване на Дарина Радева ще е предсказание за бъдещо нейно присъединяване в първата ни натрупа, следва да разберем.

Талантливата щерка на Румен Радев взе участие и във филм на Максим Генчев, където играе държанка на Иван Александър по пиесата на Иван Вазов „ Към бездна “.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР