Застъпници и симпатизанти на партия ГЕРБ са били привиквани в

...
Застъпници и симпатизанти на партия ГЕРБ са били привиквани в
Коментари Харесай

СИГНАЛ ДО ПИК: Терорът на Бойко Рашков преди вота продължава - привикват в полицията партийни активисти от Берковица

Застъпници и симпатизанти на партия ГЕРБ са били привиквани в полицията, с цел да бъдат респектирани преди изборите. Това алармираха пред ПИК пострадали.

По думите им имало лист с най-малко 80 души, които са били привиквани да бъдат питани какво са правили на предходните избори и да бъдат предизвестени да не се занимават с изборна търговия.

Сигнал в полицията бил подаден от регионалната шефка на алените Ирена Анастасова, съгласно пострадалите.

" Питаха ме дали съм купувала гласове на предходните избори - нито съм купувала, нито съм продавала ", съобщи пред кореспондент на ПИК привикана в полицията жена от града под Ком, поискала анонимност.

Тя търси контакт с лидерката на левицата Корнелия Нинова, на която да уточни, че нейни хора на основни позиции подават подправени сигнали в РПУ-тата без да има никакви доказателства за тях.

Стигнало се даже до търсене на сметка очи в очи от Ирена Анастасова, лидерка на листата на Българска социалистическа партия от Монтана, която локални попитали непосредствено при нейна обиколка на пазара в града, на какво се основават сигналите против тях. А отговорът на Анастасова бил, че по този начин й били споделили.

Не може да се подават подправени сигнали в полицията от толкоз виновни фрагменти на левицата, това е меко казано подмолно, безапелационни са берковчани.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР