Заснето е зловещо видео в Университетската болница в Хондурас … Този

...
Заснето е зловещо видео в Университетската болница в Хондурас …
Този
Коментари Харесай

Заснето е зловещо видео в болница в Хондурас

Заснето е злокобно видео в Университетската болница в Хондурас … Този видеоклип (ще го гледате по-долу) се появява в медиите през 2016 година, само че не добива необятно известност. Но неотдавна, още веднъж стартира да се разисква (Zona666.com). Предполага се, че видеото е снимано от доктор или здравна сестра, в кулоар на Университетската болница в Хондурас. Отначало се чуват странни звуци, идващи от страничния кулоар, а по-късно от там се появява полупрозрачно “нещо ” с жълтеникав цвят. Не е допустимо да се разбере какво е. Различните хора го оприличават като скелет с парче плат, хвърлен върху него или човешка фигура с качулка.



Отначало, съществото наподобява много компактно, само че когато изцяло излиза в коридора, става съвсем транспарантно. Следователно, версията, че това е просто медицински скелет, който е дърпан с шнур, явно не е достоверна.



В мнения към видеото се показва, че в тези коридори постоянно се случват необикновени събития, в това число угасване и включване на лампите, странни шумове и наблюдаване на сенки. Четете още: Мистерията на призрачния отпечатък на пожарникаря Франсис Леви Пациент на тази болница споделя, че там е работил доктор, който се е самоубил, и че евентуално това е неговият фантом. Гледайте и самото видео.
Първоначално, видеото е оповестено във Фейсбук, на страницата на хондуранското общество “La Otra Dimensión ”, само че по-късно, тази страница е изтрита по незнайни аргументи и е невероятно да се наблюдава точният източник на видеото. Според скептиците, този видеоклип най-вероятно е подправен, като е употребявано редактиране на видеото.
Източник: zona666.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР