Заснет е НЛО, който влиза в отвора на вулкан Мерапи,

...
Заснет е НЛО, който влиза в отвора на вулкан Мерапи,
Коментари Харесай

Заснет е НЛО, който влиза във вулкан Мерапи, остров Ява

Заснет е НЛО, който влиза в отвора на вулкан Мерапи, остров Ява …Индийският фотографът Гуарто Сонг е направил необикновена фотография покрай вулкана Мерапи на остров Ява в Индонезия.Мерапи е деен стратовулкан, ситуиран на границата сред провинция Централна Ява и античния град Джокякарта. Той е най-активният вулкан в Индонезия и изригва постоянно от 1548 година насам.Когато Гуарто снима вулкана, неидентифициран обект влиза доста бързо в отвора му, оставяйки след себе си яркозелена светлина.

 1 600x344 - Заснет е НЛО, който влиза във вулкан Мерапи, остров Ява (видео)
Фотографът разгласява няколко фотоси на страницата си в Инстаграм.
Четете още: НЛО се доближава до Конкорд при първият му Трансатлантически полет през 1976 година (видео)Това събитие е коментирано от известния уфолог Скот Уоринг, който допуска, че обектът е дребен, само че се движи с изключителна скорост. Следователно, фотографът съумява да улови единствено светлината на преминаващото НЛО.Според уфолога, вулканите по целия свят имат избрана връзка с неидентифицирани летящи обекти. Именно на тези места, съвсем всекидневно, очевидци вършат доста фотоси и видеозаписи на наблюдения на НЛО.Гледайте видеото.
Изследователят счита, че НЛО не просто влизат и излизат от вулканите. Трябва да има основателна причина за това. Уоринг е сигурен, че извънземните употребяват входа на вулканите, с цел да влязат в подземните си бази, защото хората, даже и с съвременни технологии, няма да могат да отидат там.Някои откриватели считат, че Уоринг не е разглеждал версията за рухване на астероид, което се случва не по-рядко, в сравнение с наблюденията на НЛО.По-рано уфологът оповестява, че извънземните бази могат да бъдат ситуирани под повърхността на вулкана, на дълбочина към 6 километра, а получените изображения единствено удостоверяват неговата версия.Следвайте ни …
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР