Засилени мерки по пътищата ще има през следващите дни. Пътна

...
Засилени мерки по пътищата ще има през следващите дни. Пътна
Коментари Харесай

Засилени мерки по пътищата ще има през следващите дни, съобщават от МВР

Засилени ограничения по пътищата ще има през идващите дни. Пътна полиция организира няколко интервенции по едно и също време в цялата страна. Причината засиления трафик по пътищата, който става факт със стоплянето на времето.

От няколко дни екипите на полицията по пътищата наблюдават за водачи които с държанието си заплашват сигурността на останалите участници в придвижването, които имат надменно държание на пътя и вършат рискови маневри.

Успоредно с това надзор има и по автомагистралите у нас. Повече полиция има и по автомагистралите, като настрана от това засилен е контрола и в обитаемоте места.

Проверките ще са за приложимост на алкохол и опиати. Сред най-честите инспекции, които се правят от екипите на полицията, са тези за потреблението на колани и детски столчета.

От вътрешното министерство припомнят, че потреблението на столчета за дребните деца е наложително. В същото време има възбрана те да се возят на предната седалка на колата.

Специално внимание по време на интервенциите на Министерство на вътрешните работи, ще бъде обърнато на водачи, които употребяват мобилни телефони по време на придвижване.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР