Засилен трафик се очаква в последния работен ден преди коледните

...
Засилен трафик се очаква в последния работен ден преди коледните
Коментари Харесай

Голямото пътуване предстои, къде ще са задръстванията

Засилен трафик се чака в последния работен ден преди коледните празници. Стотици хиляди българи потеглят на път, с цел да посрещнат Бъдни вечер и Коледа с околните си.

Засилено полицейско наличие ще има в цялата страна. На главните изходи на София пътните служители на реда ще наблюдават за естественото напредване на колите.

Най-натоварен се чака да бъде трафикът по автомагистрала "Тракия "

по направлението за Пловдив, както и пътищата в посока Перник, осведоми NOVA. От КАТ поучават да съблюдаваме по-голяма отдалеченост и да караме със съобразена скорост.

Винетките за 2018 година стартират да се продават от през днешния ден. Продажбата на винетките за 2018 година стартира преди Коледа. Продажбата на винетките за 2018 година стартира преди Коледа. Новото за идната година е, че ще има 3-месечни стикери. Те ще костват 54 лева

Годишната винетка към този момент ще важи от датата, на която е купена, до същата дата на идната година. Досега стикерът за година беше годен до 31 януари, без значение по кое време е платен.

18 200 спомагателни места ще има във влаковете по главните посоки от през днешния ден до 2 януари ,

оповестиха от БДЖ за „ Дарик”. Предварителната продажба на билети за всички бързи влакове към този момент стартира. Новият график е в действие от 10 декември. От железопътната компания предлагат на клиентите си да ревизират разписанието, когато възнамеряват пътешестване.

„ Превозите на жителите ги правим с към този момент съществуващите влакове предвид на това, че в случай че се пускат нови влакове, жителите мъчно се осведомят за тях и има дребна приложимост. Това сочи нашият опит през годините. Хората избират обичайните влакове. В тази връзка ние ще осигурим спомагателен брой вагони в композициите на най-натоварените влакове, с цел да може хората обикновено да се придвижват за пътуванията за коледните и новогодишните празници “, сподели Георгиев.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР