Засилен е днес трафикът на автомобили, които излизат от Бургас

...
Засилен е днес трафикът на автомобили, които излизат от Бургас
Коментари Харесай

Полицията проверява колите, излизащи от Бургас

Засилен е през днешния ден трафикът на коли, които излизат от Бургас в посока София, като полиция ревизира пътуващите. Гарата и Автогара Юг са пусти, заведенията по морската алея са затворени, съобщи Булфото.

В Бургас до момента има 6 потвърдени случая на Ковид-19. Трима са в инфекциозно поделение, едно здравно лице в Дом майка и дете, студентка и жена в Карнобат. "От през днешния ден е неразрешено сепарирането на инсталацията на хранилище „ Братово ", заяви кметът Димитър Николов.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 1893
"600 лица са под карантина в Община Бургас. Източникът на болестта е от две посоки – Банско и Пампорово. Това съобщи на ексклузивен брифинг Димитър Николов след съвещание на спешния щаб за битка с ковид. "Четири тона алкохол е обезпечен за потребностите на лечебните заведения в Бургас, а в града има 495 точки, на които има обезпечени дезинфектанти ", сподели кметът.

В Бургас към този момент 26 са бедстващите грузинци

Със земеделското министерство се договорихме и от през днешния ден Агенцията по храните обезпечава нов автомобил за стерилизация на територията на града, добави Николов.

Изпълнителният шеф на УМБАЛ-Бургас лекар Бойко Миразчийски заяви, че двамата лекари с ковид, които са в болничното заведение с температура и недоволства, към този момент са в положително положение.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 1893  Китай инжектира първата ваксина против COVID-19 на доброволци Китай инжектира първата ваксина против COVID-19 на доброволци  Младоженци си споделиха заветното Младоженци си споделиха заветното " Да " с защитни маски  Заради неприятна дисциплинираност Сърбия стегна полицейския час Заради неприятна дисциплинираност Сърбия стегна полицейския час
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР