Защтитникът на ЦСКА-София Иван Турицов обяви след победата с 1:0

...
Защтитникът на ЦСКА-София Иван Турицов обяви след победата с 1:0
Коментари Харесай

Турицов: ЦСКА играе много добре, не трябва да променя нищо, взимаме Купата

Защтитникът на ЦСКА-София Иван Турицов разгласи след успеха с 1:0 над Витоша (Бистрица), че алените играят доста добре и не би трябвало да трансформират нищо за първия полуфинал против Ботев (Пловдив), който е след три дни. Също по този начин бранителят добави, че най-вероятно неговият тим ще завоюва купата на България.

“Трудна победа. Нормално е след карантина да се играе по-тежко, само че заслужавахме успеха. Добре се чувствахме и в края на мача получихме това, за което дойдохме. Нормално е всеки да играе мощно против ЦСКА.

Добре играхме. Изпуснахме дузпата, само че Крушчич сподели на полувремето, че би трябвало да продължим с тази добра игра, и го направихме. Добре играхме и не би трябвало да променяме нищо против Ботев. Добре сме готови физически и мисля, че ще спечелим Купата.

Борим се на всички места, изоставаме на много точки от Лудогорец, само че се борим на всички места. Целта ни е допустимо най-високо класиране”, обясни Турицов. efbet Лига 25 кръг, събота 6 юни  Витоша (Бистрица) 0:1краен резулат  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР