Защото никой диамант не може да бъде по-скъп от тазобедрената

...
Защото никой диамант не може да бъде по-скъп от тазобедрената
Коментари Харесай

Ким Кардашиян иска да направи бижута от костите на майка си

Защото никой елмаз не може да бъде по-скъп от тазобедрената кост на майка ви, нали? Мултимилионерката, инфлуенсър и бизнес магнат Ким Кардашиян заяви, че е споделила на лекарите на майка си Крис Дженър да запазят костите ѝ, откакто Крис е претърпяла интервенция на тазобедрената става, защото възнамерява да направи бижута от тях, съобщи life.dir.bg.

Майката на Кардашиян и матриархът Крис Дженър е имала планувана интервенция на тазобедрената става в 5-ия епизод на " Кардашиянките ", излъчен по Hulu на 20 октомври. По време на епизода Крис разкри, че Ким е отправила доста странна молба към лекарите, направили интервенцията.

Kim Kardashian Wants to Make Jewelry Out of Kris Jenner's Bones
— E! News (@enews)

Когато споделя за случая на другите си дъщери Кайли Дженър и Клои Кардашиян, Крис споделя: " Ким помоли лекарите да ѝ запазят костите ми след интервенцията, с цел да може да си направи бижута от тях ".

Кайли Дженър, сестрата на Ким, която е милиардерка и ръководи лична сполучлива бизнес империя, назова молбата на сестра си " странна ", а майка ѝ удостовери отговора ѝ, като съобщи, че това е " ужасно ".

Въпреки " странната " молба към лекарите, Ким действаше като чудесна система за поддръжка на майка си и близките по време на интервенцията и остана оптимист до дъно.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР