Защо зеленият сертификат изкара стотици в сърцето на София днес? Темата

...
Защо зеленият сертификат изкара стотици в сърцето на София днес?
Темата
Коментари Харесай

Хасан Адемов: Това, което се случи днес, няма общо със законите на страната

Защо " зеленият документ " изкара стотици в сърцето на София през днешния ден?
" Темата за " зеления документ " е ракетоносител на една от политическите партии в българския парламент. Те са уредници на митинга. Всички български жители, според Конституцията на България, имат право на митинг. Въпросът е той да не ескалира. За страдание, това, което се случи през днешния ден, няма нищо общо със законите на страната и по тази причина отговорността е на уредниците ", сподели депутатът от Движение за права и свободи доктор Хасан Адемов за " Денят ON AIR ".Той счита, че ескалацията на напрежението е, с цел да се укрепи идентичността на " Възраждане ".

" Такъв митинг като днешния на хора, които не са съгласни с въвеждането на ограниченията, виждаме в доста европейски страни. " Зеленият документ " не защищава от заболяване, а от разширение на болестта - нещо, което е доста по-различно, тъй като когато приказваме за въздушно-капкова зараза, мъчно може да се откри мярка, която да изолира изцяло всички жители ", добави доктор Адемов в ефира на Bulgaria ON AIR.

Народният представител е безапелационен, че с цел да са ефикасни ограниченията, те би трябвало да се съблюдават.

" Европейската наклонност е да се следи броят на хората, които постъпват в лечебни заведения, изключително тези, които постъпват в интензивното. И по тази причина ръководещите през днешния ден са приели нов проект, където главният аршин за въвеждане на нови ограничения е хората в интензивните кревати. Остава усещането, че ние управляваме рецесията, а тя ръководи нас. Отдавна е ясно, че Омикрон е този, който заразява бързо ", акцентира доктор Хасан Адемов.

От думите му стана ясно, че има лечебни заведения, в които се лекуват Ковид заболели, само че мъчно може да се откри целият набор от екипировка.

" Ваксинационният проект е задоволително упорит. Виждаме опашки през имунизационните пунктове. А що се отнася до 75-те лв. - става въпрос за всички пенсионери, освен тези, които са над 65 години. И да е ясно, че Ковид добавката няма общо с пенсията ", добави той и е безапелационен, че поради неналичието на връзка в институциите ръководещите са позволили неточности.

" Ние предупреждавахме, че тази спомагателна Ковид добавка да мине през системата на общественото подкрепяне, с цел да е ясно, че главният размер на пенсията е еди какъв брой си, след НГ обещаните 12,5% ще бъдат еди какъв брой си, а Ковид добавката ще бъде напълно настрана нещо. Управляващите взеха решение дружно Ковид добавката плюс главната пенсия да бъдат получавани от пенсионерите. И те заживяха с чувството, че това е размерът на пенсията, която би трябвало да получават ", разясни депутатът от Движение за права и свободи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР