Защо властите не бързат да мобилизират силите за сигурност?Русия трябва

...
Защо властите не бързат да мобилизират силите за сигурност?Русия трябва
Коментари Харесай

Федералната служба за изпълнение на наказанията, прокурорите, съдебните пристави и частните охранители ги очакват по пътя към окопите

Защо управляващите не бързат да активизират силите за сигурност?

Русия би трябвало да активизира част от чиновниците на вътрешните правоприлагащи органи за присъединяване в специфичната интервенция в Украйна: Министерството на изключителните обстановки, правосъдната работа, ФСБ, разузнаването, Федералната работа за сигурност, Федералната работа за осъществяване на наказванията /ФСИН/, митниците, прокурорския офис и Следствената работа. Това предложение беше направено от Рамзан Кадиров.

По думите му тези хора имат добра физическа подготовка и умения за притежаване на оръжие. Заедно с военните те са 5 милиона. „ Ако оставите 50% от личния състав на поста им, то втората половина от тях в размер на 2,5 милиона души ще унищожи всяка западна войска. И запасът няма да е нужен “, акцентира ръководителят на Чечня.

„ Ръководителите на тези ведомства към този момент могат да стартират да усъвършенстват работния развой, като вземат поради нововъведенията “, добави Кадиров. Нима този въпрос към този момент не е решен на най-високо равнище?

Политикът опълчи силите за сигурност на " отклоняващите се хитреци, които стоят на опашка на летището, което е жалка панорама ".„ Паразитите, лентяите, тунеядците, готованковците в никакъв случай няма да донесат никаква изгода. Само щета. Безполезни хора. Нека бягат, само че в огромна Русия постоянно има и е имало запаси, с които Западът в никакъв случай не се е съобразявал. Това ни прави мощни “, уверен е Кадиров.

Трябва да се признае, че Чечня към този момент даде образец за осъществяване на предлагането на Кадиров. Така командирът на частта " Ахмат " в Донбас Апта Алаутдинов е генерал-майор от полицията, някогашен заместник-министър на вътрешните работи на Чеченската република. Същият беше почетен със званието Герой на Русия след щурма на Мариупол. Освен това доста доброволци се изпращат от Чечня в зоната на СВО.

„ Служители на органите на вътрешните работи непринудено, по избор към този момент са изпратени в зоната на СВО “, споделя Михаил Пашкин, ръководител на Московския междурегионален профсъюз на полицията и Рос. - Знам, че доста от тях от столичния район към този момент отпътуваха. Росгвардия към този момент е там. Тези, които служат в Донбас, получават командировъчни. След референдумите това ще е територията на Русия и там нашата войска ще употребява напълно други способи. Мисля, че до декември ще сме на полската граница.

Рамзан Кадиров е невероятен човек във властта. Той не е елементарен реализатор, който просто козирува на нареждания, - отбелязва военният сътрудник на плана WarGonzo Дмитрий Селезнев. „ Затова той постоянно предлага изобретателни и рационални хрумвания, като последното му предложение за активизиране на силите за сигурност. Наистина, през последните години в Русия се развъдиха грамаден брой чиновници на разнообразни типове специфични служби.

За спокойно време, според мен, са прекалено много. Но защото имаме СВО, бяха освободени големи територии, където част от популацията не е доста лоялно към Москва, което основава опасност от терористични офанзиви, пробив на противников диверсантски групи, тогава, естествено, тези хора ще донесат огромни изгоди тук - в Донбас, на територията на Запорожие и Херсонска област. Тук-там към този момент има елементи от Россгвардия. И където ги има, работят добре.

Освен това част от нелоялното население към този момент си отпътува и освободените територии би трябвало да бъдат заселени с наши хора. Млад прокурор или чиновник на Център " Е " или ФСИН ще пристигна тук по готовност, ще отслужи, а по-късно и може да се откри тук, да сътвори семейство, деца.

Със сигурност ще им хареса, тъй като тук е топло, Черно море не е надалеч, покрай Мелитопол има черешови градини чак до края на хоризонта. Миграцията на представители на съветските сили за сигурност в допълнение ще обезпечи тези земи за Русия.

- Това предложение е умело, - споделя военният специалист Владимир Прохватилов. - Такива хора в зоната на СВO сигурно биха били потребни. Те са дисциплинирани, образовани хора, имат нужните умения, схващат какво е ред. Би било хубаво те да поемат самодейността и да се активизират. Има потребност. Създава се усещането, че решението за частична готовност е взето напълно непринудено, доста неща не са до дъно създадени.

Но мисля, че концепцията за активизиране на служители на реда, ФСБ-шници, митничари и други ще срещне сериозна опозиция измежду самите правоприлагащи органи. Те няма да желаят да сменят своята много спокойна и не наказуема работа на вътрешния обществено-политически пазар за разстрелна работа в западния завършек на страната ни. Затова най-вероятно няма да има политическо решение по въпроса. Висшето управление няма да желае да основава сериозна съпротива измежду силовите структури.

„ Трябва да се съгласим с предлагането на ръководителя на Чечня, защото равнището на престъпността в страната е явно по-ниско, в сравнение с да вземем за пример през 90-те години на предишния век и може би не се изисква подобен брой чиновници по сигурността “, установи юрист Дмитрий Аграновски. „ Но най-важното е, че в случай че силите за сигурност бъдат изпратени в зоната на СВО, тогава няма да има потребност да призовавате резервисти или броят им може да бъде фрапантно понижен.

Виждаме по какъв начин върви мобилизацията в този момент - за това пишат безусловно лоялни към властта хора като Маргарита Симонян или Владислав Шуригин. И информацията, която оповестяват, допуска, че има „ престаравания на място “. Дори частичната готовност е последна мярка и в случай че можете първо да мобилизирате силите за сигурност, тогава това е вярно.

Все отново силите за сигурност имат особено образование. Освен това те са включени в системата. Те мислят и живеят в категориите на дисциплината. Те ще бъдат от действителна изгода в зоната на СВO. Тогава дилемите на специфичната интервенция в Украйна ще се вземат решение по-бързо и по-добре, в сравнение с в случай че там отиват неподготвени, а от време на време и „ некачествени “ хора.

Резервистите, откъснати от фамилиите си, от работата си, даже и да са служили в армията, то е било от дълго време. Сега те са IT експерти, студенти и така нататък Много от тях имат едно или друго заболяване като артрит или артроза. Но с болки в коленете не можете да скочите изкусно от бронетранспортьор, скърбя. Сега ситуацията по фронтовете не е като през 1941 година, с цел да се активизират всички поред.

Все още се надяваме като гласоподаватели и данъкоплатци страната да стартира да се активизира. Тогава на другите ще им е по-лесно.

„ Поради неповторимия си статус Кадиров може да каже неща, които са неприемливи за всеки различен водач, само че отекват в сърцата на елементарните жители “, показва политологът Андрей Милюк . - Много от тях не харесват приравнените към " ченгета " в публичното схващане униформени чиновници на каквито и да било ведомства. Затова предлагането на Кадиров ще мине с гръм и тропот в обществото. Освен това в това предложение има рационално зърно.

В касичката с хрумвания " кой ще отиде да служи вместо нас " можете да добавите редуциране на личния състав на разнообразни охранители. Човекът с палка завладя големи пространства в съветските градове. Без един-два милиона пазачи и чиновници на пропуща, обществото ще диша по-свободно. Сега ще си спомнят и за тези чиновници от силовите структури, които отхвърлиха да се бият в самото начало на СВO. Ще чуем доста забавни хрумвания.

- Наистина охранителите по предписание са пенсионирани чиновници на сигурността, отбили военна работа. Те могат планини да реалокират...

- Можете да продължите да си спомняте ненужни специалности, във въображението си да изпращате от ден на ден и повече полкове от " ченгета ", охранители, офис чиновници, баристи и куриери в службата, само че дано погледнем по-отблизо. В един миг СВО, одобряван от голямото болшинство, се трансформира в „ камшик божи “, започнаха да търсят на кого да трансферират тежестта на специфичната интервенция.

- Трябва ли някак в допълнение да се подтикват участниците в СВО?

„ Държавата би трябвало да показа политическа власт с бъдещите бойни ветерани. Да им се подсигурява действителна опция да вземат участие във вземането на решения в страната. Не реплика, не хули, не " избори ", а предаване на част от политическата власт в ръцете на хората, проливали кръвта си за страната.

Хората би трябвало да знаят, че те се борят и за смяна на политическия климат в страната.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР