Защо възрастните мъже са по атрактивни за жените 1. Възрастните мъже

...
Защо възрастните мъже са по атрактивни за жените
1. Възрастните мъже
Коментари Харесай

6 причини защо жените си падат по възрастни мъже

 Възрастни мъже
Защо възрастните мъже са по атрактивни за дамите

1. Възрастните мъже знаят по какъв начин да се отнасят с дамите

Не става въпрос единствено за това, че са учтиви, държат вратата на колата отворена, чакат до вратата и разрешават на дамата да влезне първа. Също по този начин знаят какво да вършат в леглото.

2. По възрастните мъже са доста по постоянни в доста връзки

Възрастните мъже имат доста повече опит и са по постоянни в много връзки. Те имат повече опит и са претърпяли повече. Те са по опитни, когато става въпрос за дълготрайни връзки, ръководят по- вярно финансите, по са склонни да простят и са душевен по постоянни.

3. На възрастен мъж може да се има повече доверие

Може да им се има повече доверие. Винаги държат на думата си. Не вършат пребъзани ходове.

4. Те са по зрели

Възрастните мъже са по зрели в доста аспекти. Много по постоянно ще бъдете разбирани, което по добре за фамилията и за взаимоотношенията ви.

5. Те към този момент са правили неточности и са си зели поука от тях

Няма ужасно да направиш неточност. В последна сметка, който не бърка той не се е научил. Възрастните мъже за живели повече. Те са получили повече житейски опит. Направили са повече неточности от по млади и са си зели поука от тях.

6. Те знаят какво желаят

Това се отнася за и отвън леглото. Важно е хората да не са непоследователни във взимането на значимите решения. Мъжете на междинна възраст са по решителни. И постоянно знаят какво желаят от себе си и от една връзка като цяло.

Тези 6 аргументи, за които загатваме са въз основата на събиране на отзиви от 1000 жени  подбрани на инцидентен принцип с цел да може да се подсигурява достоверността на анкетата. Намирам за забавно, че са привлечени от по възрастни мъже. Надяваме се информацията да ви е била забавна и потребна.

Инфо: https://allwomenstalk.com

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР