Защо Цветан Цветанов не каза тези неща, които спомена в

...
Защо Цветан Цветанов не каза тези неща, които спомена в
Коментари Харесай

Роман Василев пред Lupa.bg: Цветан Цветанов не говореше така, докато Алексей беше жив!

Защо Цветан Цветанов не сподели тези неща, които загатна в изявление пред Bulgaria ON AIR до момента в който Алексей Петров беше жив? Това попита посредством Lupa.bg някогашният зам.градски прокурор Роман Василев. Той изрично, не е склонен с думите на някогашната дясна ръка на Бойко Борисов пред телевизионния канал казани преди 2 дни. 

" Има мощен политически детайл в назначението в бранша за сигурност, всички минават през призмата на това дали са комфортни. Ние виждаме, че в записа от съвещанието на " Продължаваме промяната " се видя, че има една систематичност за класификация по какъв начин да се овладее секторът за сигурност ", сподели тогава Цветанов. Той се изненада, че Бойко Борисов не е на погребението на Алексей. 

Пред Lupa.bg Роман Василев сподели, че е интрига, че Васил Божков се завръща тъкмо след погребението на Алексей Петров.

Запитан дали Черепа би трябвало да бъде задържан и след това освободен при кацането си в София, Роман Василев сподели, че не е осведомен тъкмо кои обвинявания са отпаднали сега.

" Още на летището Божков би трябвало по безапелационен метод да каже за какво се завръща в България и по този начин всички ще чуят неговите претекстове ", счита Василев. 

" С Алексей Петров се познавам от работата ми в ДАНС, били сме дружно на общи събрания, работили сме с идентична информация, мисля че беше редно да отида на погребението му и да оставя цветя от колегиалност и почитание към него ", сподели още Роман Василев. 

Запитан за мнението му не като прокурор, а като жител - дали против Васил Божков има политически напън с това обвиняване и прокуждането му от България, Роман Василев съобщи:

" Трудно бих споделил дали има политика в това дело против него, само че в случай че той е укривал налози, бил е полаган на напън и рекет поради това, а не е съобщил това в точния момент, че са го натискали, значи носи наказателна отговорност и за това свое безмълвие ", приключи Роман Василев. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР