Защо трябва да използвате тенджера под налягане от ново поколение?•

...
Защо трябва да използвате тенджера под налягане от ново поколение?•
Коментари Харесай

FAGOR - Новo поколение тенджери под налягане

Защо би трябвало да употребявате тенджера под налягане от ново потомство?

• Готвите бързо и елементарно вкусни и здравословни ястия за една трета от общоприетото време за подготвяне.

• В натовареното ви всекидневие имате опция да приготвите бързо вкусни домашни ястия.

• Не пилеете пари като купувате подготвени ястия, съдържащи оцветители и консерванти.

• В случай, че спазвате здравословна диета или имате специфичен хранителен режим.

• Правите финансова инвестиция, с която ще употребявате 70% по-малко сила.

• Това е най-бързият метод да приготвите здравословна храна за вашето бебе.

 

Бързина и успеваемост - Многото преимущества на готвенето под налягане

Тенджери под налягане Fagor икономисват време: Гответе за 1/3 от времето



Тенджерата под налягане Fagor Duo от ново потомство ви икономисва време, като подготвя храните от ДВА до ДЕСЕТ пъти по-бързо от общоприетите способи на готвене. Това е най-бързият метод да сготвите здравословна храна. Те са по-бързи даже и от микровълнова фурна, само че усетът на храната, приготвена в тях е доста по-добър. Прекарването на по-малко време в готвене значи повече време за спорт, деца, филми, другари, занимания или други действия.

Примерно време за готвене на тенджера под налягане FAGOR от ново потомство:



 

Тенджерите под налягане Fagor икономисват от времето ви, с цел да подготвят вкусни ястия



Храната може да се подготви извънредно бързо с тенджерата под налягане Fagor Duo от ново потомство. С нея ще приготвите вкусни закуски, ястия или десерти. Сгответе от нормално предястие до гурме ядене единствено за няколко минути.

Тенджерата под налягане Fagor Duo може бързо да сготви артикули като пилешко, говеждо, морски блага, картофи, както и варива, като - ориз и фасул и нахут, които изискват по-дълго време за готвене.

Тенджера под налягане Fagor прави приготвянето на бебешка храна елементарно (подробности по-долу).

При готвене с тенджера под налягане от ново потомство на Fagor, храните резервират своя усет, тъй като се подготвят бързо в запечатана и свободна от О2 среда с доста малко течност. Водоразтворимите витамини и минерали се резервират.

Зеленчуците резервират естествения си цвят и усет, защото могат да се задушават под налягане, а не да се варят. Налягането на парата подготвя храната бързо, тъй че всички храни, приготвени в тенджера под налягане от ново потомство, са сочни за разлика от храните, приготвени в микровълнова фурна.

Тенджерите под налягане Fagor са създадени в Испания и дават отговор на стандарта съдебна експертиза

Тенджерите под налягане Fagor са изцяло безвредни, тъй като имат до ПЕТ системи за сигурност, които дават отговор на най-взискателните стандарти за качество и сигурност.

Тенджерите под налягане FAGOR от ново потомство са създадени в сходство с използвания съдебна експертиза стандарт за сигурност за тенджери под налягане. Притежават технология с голям брой защитни клапани, която разрешава изпускане на всяко ненужно налягане, до момента в който блокировка предотвратява инцидентно отваряне на капака.

 

 

Тенджери под налягане Fagor ви икономисват пари

Домашните ястия, приготвени в тенджера под налягане, обезпечават бърза опция на скъпите предястия и модифицираните храни, съдържащи консерванти, изкуствени аромати и оцветители.

Проучванията демонстрират, че готвенето съставлява към 10% от сметката за електричество на средностатистическия дом. Тъй като е толкоз бърза, тенджерата под налягане Fagor Duo от ново потомство ви икономисва пари, като употребява почти 70% по-малко сила от елементарните съдове за готвене.

Тенджерата под налягане Fagor Duo от ново потомство е напълно създадена в Испания и е направена от безвредна, здрава неръждаема стомана и има основа за разпределение на топлината за отмерено запичане и бързо асимилиране на топлината.

Разполага с елементарен за потребление селектор за ДВОЙНО налягане – просто завъртете диска.

Здравословна храна за бебета

Най-бързият метод да извършите здравословна бебешка храна: Използвайте тенджера под налягане.

Освен, че подготвя бързи, лесни и вкусни ястия за възрастни, тенджера под налягане от ново потомство може елементарно да подготви храна за вашето дете.

 

Използването на съвременна безвредна тенджера под налягане е най-бързият метод за подготвяне на бебешка храна.

Тенджерата под налягане е универсална. Може да се употребява и за стерилизиране на стъклени бебешки шишета.

Защо да харчите големи суми пари за модифицирани бебешки храни? Гледали ли сте в миналото съставките на купената от магазина бебешка храна? Бебешката храна, която идва в бурканчета съдържа доста консерванти и оцветителки. Какви ще бъдат дълготрайните резултати върху вашето бебе от поглъщането на тези химикали?

Бебешката храна може да се подготви с тенджера под налягане просто посредством удължение на времето за готвене на плодовете и зеленчуците. Готвенето под налягане ще омекоти плодовете и зеленчуците, тъй че да могат да се пюрират в блендер или кухненски робот. Приготвянето лишава единствено 1-2 минути.

Стъклените бебешки бутилки са тези, които родителите би трябвало да употребяват. Освен за подготвяне на бебешка, тенджера под налягане може да се употребява и за стерилизиране на стъклени бебешки шишета. Просто налейте вода на дъното, заключете капака и запарете бутилките върху включената кошница за тенджера под налягане.

Интерсервиз Узунови АД дава дълготрайни взаимоотношения на своите клиенти и сътрудници като предлага отлични цени, еластичност и качествено обслужване от добре готови експерти, както и експертна и спешна помощ от личен фирмен сервиз!

Магазините във Варна, от където може да купите всички модели тенджери FAGOR са два:

на бул „ Владислав Варненчик ” №267. Работи всеки ден от 10:00 до 19:00 часа. Телефони: 0886 42 44 04 ; 0889 60 80 40,

на улица Девня 14 (до хотел „ Аква ”). Телефони: 052 649 659 и 0882 03 11 33

 

*публикация

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР