Защо толкова много американци купуват лекарство, което се използва за

...
Защо толкова много американци купуват лекарство, което се използва за
Коментари Харесай

Ивермектин срещу коронавирус? Само ако представите снимка с вашия кон!

Защо толкоз доста американци купуват лекарство, което се употребява за лекуване на коне? И по какъв начин това е предизвикано от пандемията от ковид?, питат от  „ Джерусалем Пост ”.

Коронавирусът накара хората да вършат някои в действителност луди неща, добавя изданието.
 Коронавирусът по света: Най-лошото в Индия почва да минава - дали и Ивермектин оказва помощ? Коронавирусът по света: Най-лошото в Индия почва да минава - дали и " Ивермектин " оказва помощ?
Макар и към момента обстановката с ковид в Индия да е доста тежка, за към 20 дни към този момент има сериозен спад в новите случаи – откр...

Магазин в Лас Вегас разгласи, че ще разреши на клиентите да купуват това лекарство, единствено в случай че купувачът показа фотография, на която театралничи с коня си.

Магазините за храни за домашни любимци в Щатите означават доста нарастване на търсенето на ивермектин - лекарство, което почиства чревните паразити при конете. Персоналът в магазините беше заинтригуван, до момента в който не започнаха да осъзнават, че хората употребяват лекарството против ковид.

„ Ню Йорк Таймс ” заяви предходната седмица, че Грегъри Ю, доктор от незабавната помощ в Сан Антонио, получава десетки запитвания всекидневно от своите пациенти, някои от които са имунизирани против ковид, за лекуване с Ивермектин.

Между другото, това лекарство е тествано като допустимо за лекуване против ковид, само че със противоречиви резултати.
 Индия от ден на ден гледа към Ивермектин в опит да се избави от ковид Индия от ден на ден гледа към " Ивермектин " в опит да се избави от ковид
Употребата на " Ивермектин " като лечебно и профилактично лекарство против COVID-19 освен е понижило разпространяването на болестта,...

Според откриватели от Центровете за надзор и предварителна защита на болесттите в Съединени американски щати (CDC), през последните седмици се следи внезапен растеж на предписания за Ивермектин, който доближи своя връх от над 88 000 на седмица в средата на август.

Ивермектин е рекламиран от съперниците на имунизацията, които го разказват като чудодейно лекарство, само че няма задоволително публични данни в поддръжка на техните изказвания. Един мета-анализ, който сподели позитивни резултати за резултата от лекарството при лекуване на коронавирус, беше спрян по искане на създателите, откакто беше открито, че част от изследванията съдържат погрешни данни.

Въпреки че лекарството, намерено през 1975 година, е утвърдено и се предписва за премахване на доста паразити при хора като въшки и краста (и даже завоюва на своите изобретатели Нобелова премия през 2015 г.), нормалната приложимост на Ивермектин е за лекуване на животни.

Най-големият риск е приемането на прекомерно висока доза; има документирани случаи на пациенти, приемащи доза 10-15 пъти по-висока от целесъобразната за хора. Причината за предозирането е, че това е лекарство, предопределено основно за лекуване на коне, които имат доста по-голяма телесна маса от хората. 

Още от АМЕРИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР