Защо точно сега гръмна скандала с НДК и Мирослав Боршош,

...
Защо точно сега гръмна скандала с НДК и Мирослав Боршош,
Коментари Харесай

ГЕРБ и БСП се карат кой пазел Боршош – Бойко Борисов или Деница Златева

Защо тъкмо в този момент гръмна абсурда с НДК и Мирослав Боршош, откакто той е три години отпред на НДК? Този въпрос може да бъде развъртян – откакто Боршош беше освободен, коя беше тази мощ, която го върна, съобщи депутатът от Българска социалистическа партия Жельо Бойчев в коментар по горещата тематика със сагата " НДК ".
Бойчев се възмути и, че по думите на министъра на европредседателството ни Лиляна Павлова тя 3-4 пъти е желала отчет от НДК за положението на сдружението и той бил отказван. Освен това аленият народен представител сложи под въпрос какво е финансовото положение на НДК, като направи сметка, че за няколко години загубите възлизат на 20 млн. лв.. В понеделник (24 юли) пред Временната комисия за НДК ще бъдат изслушвани членовета на Съвета на шефовете на НДК от 2016 година. Искам да знам кой е оказвал напън на господин Боршош и ще го попитам това, даде обещание Бойчев пред Нова телевизия.
Г-н Боршош в този момент не е шеф на НДК – кой го върна, по какъв начин го върна..., съобщи депутатът от ГЕРБ Тома Биков, откакто Боршош беше върнат на поста от премиера Бойко Борисов при взето преди този момент решение от Лиляна Павлова за уволнението на изпълнителния шеф на НДК. Биков се възмути, че се внушава, че Боршош и в този момент е отпред на НДК, а в действителност към този момент не заема поста на изпълнителен шеф. Припомняме, че Боршош се отдръпна от поста си единствено до момента в който текат инспекциите на НДК. Тома Биков атакува Българска социалистическа партия, като попита за какво Деница Златева, като вицепремиер, отговарящ за европредседателството ни, е заверила тримесечния доклад на НДК на Мирослав Боршош и не го е уволнила. Ние няма да имаме опция да зададем въпроси към нея, тъй като комфортно е в отпуск две седмици, добави Биков. А Жельо Бойчев уточни, че Златева е в Съединени американски щати и ще откри метод да отговори на всички въпроси. По нейно време публични поръчки не са правени, посочи аленият народен представител.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР