Защо сертификатите за от една и съща лаборатория са с

...
Защо сертификатите за от една и съща лаборатория са с
Коментари Харесай

Защо лаборатории издават сертификати за антитела с едни и същи стойности

Защо документите за от една и съща лаборатория са с идентични стойности? Това питат пловдивчани, тествали се в разнообразни вериги в Града под Тепетата.

" В два следващи дни мои близки си вършат тест за съществуване на антитела. Пробите са взети от разнообразни в Пловдив от една и съща верига. Но всички резултати, които получихме, са безусловно идентични - до последния знак - > 257.2016 BAU/ml. Съответно и зелените документи са с идентични стойности ", алармира читателка на " Трафикнюз ".
свързани новини3181на 21.10.2021
Друг четец описа, че дружно със брачната половинка му също са получили идентични резултати - > 250 BAU/ml.

Редно ли човек да не може да разбере точното количество антитела, питат хората. Оказва се, че това в действителност е невероятно. Причината е, че на лабораториите се е наложило да пренастройват апаратите си, с цел да могат да изпълнят въведените от здравното министерство условия резултатите да излизат в BAU/ml – стандарт на Световната здравна организация. А не в AU/ml, както до момента.

В момента условието за издаване на зелен е праговата стойност да е 150 BAU/ml. Това обаче не разрешава да дадат точните стойности на антитела, в случай че те са високи, а показват оптималната стойност, която може да регистрира апаратът.

" Хората получават резултата, че количеството на антителата е по-голямо от посоченото. Това значи, че те имат отбрана и надлежно могат да получат документа ", изясняват от лабораториите.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР