Защо семейство Ценови от Пловдив цени тишината, вкусната храна и

...
Защо семейство Ценови от Пловдив цени тишината, вкусната храна и
Коментари Харесай

Lidl представя второто семейство посланици на своята кампания

Защо семейство Ценови от Пловдив цени тишината, вкусната храна и комфортните облекла Какво е да отглеждаш 4 деца, споделя второто семейство посланици за 2021 на акцията на Lidl – „ От обичано до обичано на нашето семейство "
Лиляна и Спас Ценови от Пловдив имат невероятното благополучие и предизвикателство да отглеждат четири деца. Най-голямата е Александра, по-малката – Йоана, следвани от близнаците Тео и Леа.  Лиляна е козметик по специалност и майка по предопределение на три девойки и едно момче. Таткото работи като ИТ експерт в банка. Определят многолюдната си фамилия с една дума – предизвикателство. Денят им стартира с две кафета и две шишета мляко за близнаците и ураган от детска шум и страсти. Това е повода Ценови да ценят момента, в който децата си легнат и могат да чуят личните си мисли.

Обожават Борисовата градина в Пловдив, където децата гледат чичо Янко, който изнася къси пиеси с кукли на конци на фона на детски песни. 

Многолюдното семейство е повода Лиляна и Спас да пазарят най-малко 2 пъти седмично в Lidl. И двамата залагат на положителното съответствие качество-цена на продуктите във веригата. Споделят, че неотдавна вършат описи, само че при всяко извършване на покупки ги надвишават. Изкушават се най-вече от пресните произведения от пекарната.

Сред обичаните им артикули в Lidl са комфортните и практични облекла. Бебешките дрешки на Lupilu постоянно избавят ситуацията с близнаците, а Алекснадра има обичана рокля от Pepperts. Спас залага на дънките и спортните панталони, а Лиляна e върл почитател на текстила на Esmara.

Предпочитат Lidl, тъй като до момента в който пазарят за вечеря, постоянно откриват и по нещо потребно за себе си и за у дома.

Фаворит на фамилията е едросмляната лютеница на Lidl, която купуват на едро – най-малко стек. Харесват я, тъй като в нея се усещат парченцата печена чушка и им припомня на домашната лютеница от едно време.

Любимата им рецепта е „ пица-филия “, която се подготвя за пет минути и се изяжда за една. Намазват филийки с лютеница, слагат късчета шунка и кашкавал от горната страна и запичат във фурната. Бърза рецепта за постоянно бързащи родители.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР