Защо руският газ е с 30% по-скъп при действащ договор

...
Защо руският газ е с 30% по-скъп при действащ договор
Коментари Харесай

Калоян Паргов: Спирката на метрото е чакалнята на българина

Защо съветският газ е с 30% по-скъп при настоящ контракт до 2022. Кирил Петков и Министерският съвет взеха това неуместно решение, отново за наша сметка, пита социалистът
Промяната в България би трябвало да пристигна от самите нас, само че не замяна отново със същите политици. Президентска република не е панацея, макар че президентът от две години е в нетипична функционалност – това пред „ Блиц ” Калоян Паргов.

„ Партийните ядра са тези, които водят борбата на терен - кой да ръководи страната, а масата – 60% от гласоподавателите - отхвърлят да вземат участие в този избор ”, сподели Паргов.

Според него тези, които желаят импийчмънт на Радев, би трябвало да са наясно, че с нормално болшинство тази процедура не може да мине в Народното събрание. Войнолюбците измежду депутатите оставиха салдото за президента, който държи златна среда от спора сред Русия и Съединени американски щати, който се води на територията на Украйна.

„ Спирката на метрото е чакалнята на българина. Той все нещо чака: дядо Иван или чичо Сам, или Меркел да ни помогне ”, акцентира ръководителят на СИНПИ.

Оформяне на новия международен ред ще пристигна след края на войната в Украйна. Европа е най- огромният губещ от глобите против Русия, те водят до негативни резултати, чиито решения са върху гърба на данъкоплатците, безапелационен е Паргов.

Икономическа рецесия ще продължи и след бойните дейности, само че в дълготраен проект България ще губи от политиката, която заема.

Енергетиката е от основно значение, съгласно ръководителя на СИНПИ. Тя е продължение на външната политика – кой на кого ще продава, и кой от кого ще взима суровина.

За него диверсификация не се прави с медиатори на „ Газпром ”. И се пита - за какво съветският газ е с 30% по-скъп при настоящ контракт до 2022. Кирил Петков и Министерският съвет взеха това неуместно решение, отново за наша сметка, възмущава се той.

Изборите през април от ден на ден ще засилят опълчването на партиите, тъй като на вратата чукат локалните избори.

След 16 години в Столичния общински съвет, 10 от които ръководител на градската левица, Калоян Паргов акцентира, че няма да спре да оказва помощ на социалистите: „ Не съм оставил градската организация, макар спора ми с Корнелия Нинова. Но такива връзки са тест за всяка локална организация ” - разкри той.

Като общински консултант Калоян Паргов съжалява за консенсуса по тематиката „ Топлофикация – София ”. Предложението на социалистите получи поддръжката на ГЕРБ, Демократична България и патриотите в СОС. Дори поддръжка от Съединени американски щати за понижаване на задълженията.

„ Но все пак не се стигна до външен мениджмънт на сдружението, което продължава да затъва. Пасивите надвишават 1 милиард лв. ”.

Според Паргов Борис Бонев се е обособил като партия от боричканията сред ГЕРБ и Българска социалистическа партия в локалния парламент.

„ Борис Бонев оказа помощ през 2019 година на Българска социалистическа партия за изборите, беше ни по скоро сътрудник. Но към този момент е партия „ Спаси София ”. Това се очакваше, тъй като столицата на България дефинира посоката в политиката, само че ГЕРБ губи почва на жълтите павета ”.

Изследването на автомагистрали и пътно строителство е новото занятие на Калоян Паргов като той и специалисти от Стратегическия институт за национални политики и хрумвания са изготвили карта с всички несъответствия на пътищата в страна.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР