Защо президентът на САЩ Доналд Тръмп прибегна до разпалване на

...
Защо президентът на САЩ Доналд Тръмп прибегна до разпалване на
Коментари Харесай

Защо Тръмп прибегна до разпалване на дебата?

Защо президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп прибегна до разпалване на дебата? На този въпрос дава отговор " Политико " в коментар след , избран от американски публицисти като " срам ", " злополука " и " безпорядък ".
 Тръмп по-близо до гола, само че хиксът работи за Байдън
Тръмп по-близо до гола, само че хиксът работи за Байдън

Ако първият спор би бил боксов мач, то той се игра във всичките му 12 рунда, а Мартин Табаков е малко отчаян, че нямаше нокаут

Американската медия пита също по този начин за какво Тръмп, който изостава с 6% в социологическите изследвания и има финален късмет да обърни нещата, излезе със тактика на първия спор, в случай че може да се назова тактика, да опропасти събитието от 90 минути с разпри, спирания и провокации.

През 2016 година американският водач употребява политически въпроси като имиграцията, търговията, " Обамакеър " и корупцията против Хилари Клинтън. Тази формула оказа помощ на Тръмп да завоюва демократичните бастиони Пенсилвания, Уисконсин и Мичиган.

По време на предходните диспути Тръмп още веднъж прибягваше до дезинформация, лични офанзиви и стратегическо спиране . Но президентът постоянно е имал главно обръщение и причини против съперниците си.
 Възмущение поради
Възмущение поради " благодарността " на Тръмп към крайнодясна формация

Не осъди белите расисти

Вторник беше друг по три аргументи.

Първо, Тръмп наподобява, че повече няма обръщение . През 2016 година той се опираше на четири стълба - имиграцията, търговията, " Обамакеър " и корупцията . Имаше ефикасни лозунги като " Да създадем Америка още веднъж велика " и " Построи стената ". 2020 година какво е посланието на Тръмп? Никакво! Тръмп няма законодателен дневен ред в Конгреса. Наскоро той бе запитан от " Ню Йорк таймс " какво ще прави при втори мандат и вестникът означи, че той е приказвал за понижаване на регулациите и налозите, назначение на консервативни съдии и граничен надзор.
 Проучвания: Байдън печели първия спор против Тръмп
Проучвания: Байдън печели първия спор против Тръмп

48% от интервюираните са декларирали, че Байдън е спечелил дебата

Кампанията на американския водач излезе с дневен ред през втория мандат - тюрлюгювеч от огромни упоритости ( " Създай 10 милиона нови работни места за 10 месеца, " Унищожи Covid-19 " ) и консервативни изречения като " Преподай американската изключителност ", само че президентът е променлив в разискването на дневния ред или представянето на детайлности.

През 2016 година Тръмп имаше съответна цел на офанзиви - Хилари Клинтън . Тя е подкупен член на статуквото във Вашингтон и той ще я прати в пандиза, в случай че стане президент. Но Байдън се потвърди като неосезаем зложелател. Понякога той е Заспалия Джо, различен път е рисков радикал. По това време на акцията през 2016 година Клинтън бе презирана персона от поддръжниците на Тръмп. Тези същите поддръжници през 2020 година наподобява, че нямат тази неприязън към някогашния вицепрезидент.
 Ключови моменти от безредния спор Тръмп-Байдън
Ключови моменти от безредния спор Тръмп-Байдън

Байдън постоянно се присмиваше на " лаенето " на Доналд Тръмп

Последно, и най-важното, Тръмп през 2020 година е съкрушен от достиженията си, човек, изпаднал в хронична непопулярност от няколко години, даже и в разгара на икономическия подем на Съединени американски щати по време на мандата му. Доналд Тръмп не е първият американски политик, който печели избори с представянето си като популист аутсдайдер, който се бори против корумпираното статукво. Този справочник е остарял като републиката.

Но тези новобранци, които ненадейно идват във Вашингтон или в щатска столица без опит и неприятно готови за работата, осъзнават рестриктивните мерки.

Според " Политико " този спор може да е по-разрушителен за Тръмп, откакто Байдън му изиска сметка за дейностите на администрацията против ковид, икономическия срив и в опазването на здравето.

Без обръщение, без причини за убийствена офанзива против Байдън, без отбрана на достиженията си, Тръмп прибегна до връвчицата за задействане на жилетката с експлозиви . Вероятно концепцията е била за да опетни Байдън и модератора Крис Уолъс, който не съумя да спре спиранията на президента.

" Господин президент, апелирам ви, спрете ", приканва Уолъс неведнъж по време на дебата.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР