Защо християнските лидери, християнските законодатели в Съединените щати не могат

...
Защо християнските лидери, християнските законодатели в Съединените щати не могат
Коментари Харесай

Тъкър Карлсън: САЩ финансират изграждането на тирания в Украйна

" Защо християнските водачи, християнските законодатели в Съединените щати не могат да излязат начело и да кажат, че това просто е неверно, че няма да изпращаме пари за създаване на робия, както те направиха, и за гонене на християните “
Журналистът Тъкър Карлсън сподели, че Вашингтон в действителност отделя пари за създаване на робия в Украйна, където няма и намек за народна власт. 

" Защо християнските водачи, християнските законодатели в Съединените щати не могат да излязат начело и да кажат, че това просто е неверно, че няма да изпращаме пари за създаване на робия, както те направиха, и за гонене на християните “, сподели Карлсън във видео, оповестено през вчерашния ден в обществената мрежа X (бивша Twitter). Журналистът означи, че в Украйна няма даже намек за народна власт. Той назова срамно да се отделят средства за подкрепяне на страна, чиито управляващи „ преследват християните “.

Според Тъкър Карлсън Вашингтон желае да одобри законопроект за конфискация на замразените активи на Русия, с цел да ги трансферира действително в Киев, тъй като това ще улесни ръководещата класа в Съединените щати да ги „ открадне “.

„ Законопроектът ще разреши на Байдън да сложи замразените съветски активи в специфичен фонд за Украйна. Това ще бъдат 8 милиарда $, които държавното управление на Съединени американски щати преди малко открадна от съветски жители без съд (...) всички тези пари са ориентирани към Украйна, тъй като за нашата ръководеща класа е доста по-лесно да крадат, когато са офшорни “, сподели Тъкър Карлсън във видеото, оповестено през вчерашния ден в обществената мрежа X (бивша Twitter).

На 20 април Камарата на представителите на Конгреса одобри законопроект за даване на военна помощ на Украйна в размер на към $61 милиарда Сега документът би трябвало да бъде прегледан от Сената, след което ще бъде подписан от американския президент Джо Байдън.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР