Защо хората ви изоставят – според вашия зодиакален знак Според

...
Защо хората ви изоставят – според вашия зодиакален знак Според
Коментари Харесай

Защо от вас си тръгват хора, които са ви се обяснявали в любов?

Защо хората ви изоставят – съгласно вашия зодиакален знак

 i

Според   зодията ни  ние имаме избрани преобладаващи черти, които ни вършат съвършен (или несъвършен) сътрудник за някого. Дали сте се питали за какво от вас продължават  да си потеглят хора, които са ви се обяснявали в обич? Мислехте си, че повода може да е във вас, а  не в тях? А може би и едното и другото?

Овен

Овните са самостоятелни и  увлечени от себе си. Отначало те са благи, само че по-късно държанието им става досадно и разочароващо. Най-често точно тази импулсивност на Овена се трансформира в проблем, когато сътрудникът им се пробва да откри компромис с тях.

Телец

Инатливостта на  Телеца го кара да  помни обидите по-дълго, в сравнение с е належащо. Дори и откакто им се извините, те не престават да  са недоволни и избират да се сърдят, докато  техните стремежи не бъдат изцяло задоволени. Това е доста изтощително за другите.

Близнаци

Доминиращата линия на този знак на  зодиака – техният дух на независимост, тъй че за тях е трудно  да се задържат на едно място и да имат постоянна и  любяща връзка. Те могат да продължат да флиртуват и даже намерено да демонстрират интерес към други хора. Техният идеал  е отворена връзка, по тази причина на моногамните им е доста мъчно с тях.

Рак

Раците са самостоятелни и разчитат единствено на себе си. Но във връзка те постоянно стават натрапчиви. Колкото повече се влюбват, толкоз повече се привързват към индивида и безусловно го задушават с любовта си.

Лъв

Въпреки че това са най-лоялните сътрудници, тяхното самочувствие и его от време на време им пречат да имат сполучлива връзка. Те ще не престават да спорят и да потвърждават своята позиция, без значение какъв брой е маловажна тематиката на разногласието. За Лъвовете това  е занимателно, само че доста уморително за техните сътрудници.

Дева

Девите са  аналитични и скептични – рискова композиция. Те проучват и се съмняват освен в своите усеща, само че също по този начин и в възприятията на колегата. Дори и дребен % на подозрение може да ги накара да се откажат и да не имат вяра в триумфа на връзката, даже и в случай че е допустимо да се реши казуса.

Везни

Това е един от най-идеалните знаците на зодиака, само че и също толкоз пустославен. Везните непрестанно търсят проблеми, провокации, те са уверени, че те могат да решат всичко и да го оправят, с цел да създадат  идеална връзка. Но нормално това не работи, защото техните сътрудници отхвърлят да бъдат променяни.

Скорпион

Скорпионите са правилни и буйни, идеални във връзката. Но, както и раците, те могат да бъдат прекомерно привързани и ревностни, до степен да  се пробват да управляват изцяло колегата.

Стрелец

Това е най-авантюристичният и нехаен знак на зодиака. Стрелците обичат заниманията и удоволствията, и  имат доста високи упования за колегата си.

Козирог

Козирозите не се доверяват на хората елементарно, тяхното доверие би трябвало да бъде  извоювано, с цел да ви пуснат в живота си. Поради това им подхожда  единствено търпелив  и мощен сътрудник, който ще пробие тази стена и по този метод ще  потвърди своята преданост. За страдание, не всеки е подготвен да постави такива старания.

Водолей

Остроумните Водолеи са праволинейни и не се опасяват да показват своето мнение. Това може да бъде на пръв взор благо, само че е доста досадно и обезкуражава с времето.

Риби

Това е един от най-емоционалните знаци на зодиака. С тях  е мъчно да се се контактува тъй като те постоянно към момента страдат по свои някогашни или по несподелена обич. Понякога рибите проектират своите мечти на новия човек, което не е от най-приятните чувства.

Ето кои са Най-егоистичните представители на зодиака

 

Бъдете деликатни с Овните, Скорпионите, Стрелците и Лъвовете, само че не забравяйте, че негативни качества имат всички. Точно както   всеки представител на зодиака има  мощни страни и позитивни качества. Всеки от…

Цялата публикация

Топ – 5 на най-алчните знаци на зодиака

 

Хороскопът на алчността и меркантилността демонстрира най-алчните, пресметливи и ненаситни представители на зодиакалния кръг.   5 място: Всичко е комплицирано Рибите са в края на Топ-5. С тях всичко е…

Цялата статия
Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР