Защо единственият подсъдим на Тръмп седи в затвора — черен?

...
АТЛАНТА, ГРУЗИЯ — 24 АВГУСТ: В това раздаване, предоставено от
Коментари Харесай


АТЛАНТА, ГРУЗИЯ — 24 АВГУСТ: В това раздаване, предоставено от офиса на шерифа на окръг Фултън, лидерът на Black Voices for Trump Флойд Харисън позира за своя снимка на резервация на 24 август 2023 г. в Атланта, Джорджия.

Първата снимка на бивш президент привлече вниманието на всички снощи. Но докато всички се съсредоточаваха върху парада от скандални имена, влизащи и излизащи от затвора на окръг Фултън, един по-малко известен обвиняем остана зад железните решетки.

Харисън Флойд е единственият обвиняем по делото за изборите в Джорджия който все още е в затвора. Той също така се оказа единственият чернокож обвиняем в разрастващия се обвинителен акт RICO.

Прочетете повече

Това са най-надценените нови автомобили въз основа на MSRP

Търговците са Отхвърляне на EV Inventory: Доклад

Първото официално произведение на телевизионното шоу Fallout на Amazon е болно в очите, изглеждащо с AI

Нека поговорим за епизодичната роля на Саманта Джоунс в And Just Like That...

Starfield Leaker е обвинен в тежко престъпление, след като се твърди, че се е опитал да продаде откраднати копия

Не е напълно ясно защо Флойд не е договорил споразумение за гаранция. Една от възможностите е той просто да не е имал адвокат. Също така е възможно предишен арест да има нещо общо с продължаващото му присъствие в затвора на окръг Фултън.

Асошиейтед прес получи записи за предишен арест. Флойд беше арестуван през май по обвинение в нападение на федерален служител, който се опитал да му връчи призовка от голямо жури.

Независимо от това защо Флойд все още е в затвора, забелязва се, че Доналд Тръмп и неговите съюзници изглежда имат до голяма степен игнорират единствения обвиняем, който в момента плаща за престъпленията им. Въпреки че месеци наред се обявява срещу „двустепенната“ съдебна система, никой в ​​света на Тръмп изглежда не се интересува, че единственият чернокож член на екипа им седи в затвора.

Бившият президент е похарчил над 40 долара милиона (предимно средства за кампания), защитавайки се. Въпреки това изглежда, че Флойд и другите съобвиняеми на Тръмп трябва да се борят сами.

Не е ясно кога Флойд ще бъде изслушан за освобождаване под гаранция. Но той несъмнено ще има известно време да помисли какво му е донесла лоялността към Тръмп.

Още от The Root

Капитанът на USWNT Линдзи Хоран каза тихата част на глас

Как се чувствам, като чета за това колко калории изяжда Хайди Клум на ден

Всеки филм на Тим Бъртън, класиран

R. Хонорарите на Kelly отиват за жертвите, съдийските разпореждания

GTA 6 Leaker хакна Rockstar само с Amazon Fire Stick в хотелска стая

Регистрирайте се за бюлетина на The Root. За последните новини, Facebook, Twitter и Instagram.

Щракнете тук, за да прочетете цялата статия.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР