Защо е по-добре да ограничите желанията и нуждите си в

...
Защо е по-добре да ограничите желанията и нуждите си в
Коментари Харесай

Седем секрета за успех във всеки ден от седмицата

 Защо е по-добре да ограничите желанията и потребностите си в събота, да говорите по-малко за прекарванията и проблемите си, а четвъртък е най-успешният ден от седмицата?

НО! Проблемите, зародили в четвъртък, са склонни да ескалират, затова, пробвайте се да не създавате спорове, спрете вероятни кавги в самото начало, умерено си вършете работата

Астрологията, като приказва за качествата и въздействията на планетите, по този метод споделя с нас тайните на триумфа, като ни дава подобаващите ключове за триумф за всеки съответен ден от седмицата. С това познание в действителност можем да планираме триумфа си и, както и да сме в естетика със силите, които ни въздействат, да имаме шанс ден след ден!

Неделя

Неделята е ден, ръководен от Слънцето, което ни изпраща силата на наслада, обич, творчество и благополучие. Много подобаващ за духовно развиване и осъзнаване на по-висши полезности. Посетете храм, отидете в музей или художествена изложба, излезте измежду природата – и вашата слънчева сила ще се усили доста, това е тайната на триумфа в неделя.

В този ден са вероятни прозрения, истински решения на остарели проблеми, тъй че бъдете отворени към новото. Дарете на хората топлота, говорете положителни думи, обещавайте златни планини – силата на Слънцето, предадена посредством вас на хората, ще ви донесе осезаеми резултати, които ще почувствате идната седмица.

Понеделник

Понеделник незаслужено се счита за най-трудния ден от седмицата. Трудности пораждат, в случай че силата на Луната, настойничката на този ден, се употребява погрешно. Луната ни изпраща релаксация, успокоение, колебливост и непредсказуемост. В понеделник е добре да решавате ежедневни проблеми, да вършиме покупки, да поддържате връзка с членове на фамилията.

Не критикувайте, не мамете и не изисквайте. Хората в този ден стават изключително чувствителни. Ако желаете да се харесате или да поискате нещо от шефа си, тогава откровените диалози или даже сълзите ще ви оказват помощ, които в понеделник могат да смекчат и най-заядливия безсрамник.

Тайната на триумфа в понеделник – излъчвайте силата на Луната, дайте на хората грижа, внимание и съчувствие, – ще и можете да съумеете в понеделник.

Вторник

Вторник се ръководи от Марс, тласкащ ни към недомислени дейности, търсене на мощни чувства и завършения, груби изказвания и експанзия. Можете да постигнете триумф в този ден, в случай че действате непринудено, по първия подтик, в случай че реализирате концепциите си незабавно щом зародят, тъй като Марс е планета на скорост, инстинкти и стремежи.

Много е добре да деянията храброст и увереност в този ден от седмицата, даже и да не са присъщи на вас. Важно е просто да ги демонстрирате на другите и те ще го оценят.

По-добре е да употребявате разумен мъжки метод, както мъже, по този начин и дами, и да забравите за страстите – това е тайната на триумфа във вторник. Но е доста значимо да се подсигурява, че напоритостта няма да се трансформира в експанзия, да се опитаме да изгладим всички спорове.

Сряда

Сряда се ръководи от Меркурий, изпълнен със светла сила, бърз, радостен и проницателен. В този ден от седмицата всичко е добре казано, проучено, написано и продадено. Успех носят въпроси, свързани с бизнеса, финансите и търговията. Много елементарно се вземат решение сполучливи бизнес договаряния, хазарт, проблеми.

В този ден общувайте повече, учете, усъвършенствайте уменията си – това е тайната на триумфа в сряда. Можете даже да похитрувате, само че не забравяйте, че можете да бъдете и излъгани. Не би трябвало да демонстрирате своите комплекси и проблеми, в сряда те са изключително фрапиращи и могат да създадат нежелано усещане за вас.

Четвъртък

Четвъртък, съгласно астролозите, е най-успешният ден от седмицата, с помощта на покровителството на Юпитер. Това е планетата на социума, груповото съдействие. На този ден е елементарно да постигнете триумф в бизнес каузи, договаряния, покупко-продажби. Можете да се свържете с управлението с претенции, само че те би трябвало да са свързани с ползите на екипа. Много е значимо да покажете, че мислите за общото богатство, да демонстрирате професионализъм, успеваемост и подготвеност – това е тайната на триумфа в четвъртък.

Трябва да се помни, че проблемите, зародили в четвъртък, са склонни да нарастват, затова, пробвайте се да не създавате спорове, да спрете вероятните кавги в самото начало, умерено да си вършите работата. Благоволението на Юпитер в този ден от седмицата сигурно ще ви донесе триумф.

Петък

Петък е прелестен ден за отдих и развлечение, демонстрация на усеща и щедрост. В последна сметка Венера, настойничката на петък, разсънва желанието за хубост, търсенето на естетика и взаимно съгласие. Обърнете повече внимание на дамите, в този ден те са изключително доверчиви и в случай че усетя грижата ви, ще ви оценят.

Тайната на триумфа в петък: разкрасявайте света към себе си – с креативност, благи думи, вежливост и учтиво държание. Пейте, рисувайте, танцувайте, подарете цветя на обичаните си хора, изразявайте мислите си красиво и Венера несъмнено ще ви поддържа и възнагради с шанс в този ден от седмицата.

СЪБОТА

Събота е може би най-трудният от всички дни от седмицата. И всичко това поради твърдата и ограничаваща сила на Сатурн – шеф на този ден. Сатурн съставлява дълг, орис, карма. Той е доста сериозен и закостенял.

Затова в събота е по-добре да ограничите желанията и потребностите си, да говорите по-малко за своите прекарвания и проблеми. Това не е най-хубавият ден за правене на бизнес, усилва се вероятността от борба и загуби. Изключение прави придобиването на земя и недвижими парцели, което е под егидата на Сатурн.

Необходимо е да си върнете обратно кино лентата със събитията от миналата седмица, с цел да се подготвите добре за новия седмичен цикъл, да излезете измежду природата, да медитирате, да изчистите мозъка си и да се освободите от товара на проблемите – това е тайната на съботния триумф. Сатурн приветства придобиването на мъдрост, тъй че общуването с мъдри положителни хора ще донесе огромни изгоди в събота. Не напрягайте другите, хората към този момент са склонни да се усещат депресирани този ден.

Контролирайте това, което казвате, тъй като Сатурн ще ви накара да отговаряте за думите си. В този ден от седмицата не трябва да мамите, по-добре е да демонстрирате честността си на всички – и престижът ви ще се усили доста в очите на другите.

В събота е добре да вършиме покупки – Сатурн няма да ви разреши да харчите прекалено много. Не би трябвало да планирате съществено събитие – значимо пътешестване или женитба, това опонира на галактическите ритми. Поискайте амнистия от тези, които сте обидили, утешете някого, кажете и направете нещо благо – и Сатурн ще покаже своето разположение и ще ви разреши да съумеете в този ден от седмицата.

Колкото и сложна да ви се коства сегашната житейска обстановка, не се отчайвайте. Този, който подвига ръце, губи благословията на планетите. Използвайки вярно силите на Космоса, непрестанно усъвършенствайки се в желанието си да учим законите на Вселената, ние влизаме в естетика с галактическите ритми – това е тайната на триумфа за всеки ден от нашия живот.



СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР