Защо денят започва така? Почина едно от децата, дало положителна проба

...
Защо денят започва така?
Почина едно от децата, дало положителна проба
Коментари Харесай

Искате ли Брюксел да реши дали ваксинирането да е задължително?

Защо денят стартира по този начин?

Почина едно от децата, дало позитивна проба за бактериален менингит в толична детска градина. Чакат се пробите на още десетки изследвани.

Мълниеносно повишаване на новите случаи на COVID-19 в Южна Африка, откъдето потегли разновидността " Омикрон ".

Армани се отхвърля от ангорската вълна, бранители на животните им разказали по какъв начин се скубят зайците за нея.

Подробно за тематиките от началото на деня чуйте в този Podcast:

Последвайте ни в: - -

А какво ще кажете за това?

Време е Европейският съюз да " намерения " дали да направи имунизациите против Коронавирус наложителни в целия блок. Това съобщи Урсула фон дер Лайен, до момента в който континентът се бори със зимната вълна от инфекции, написа в. " Дейли мейл ". Нейното " персонално мнение " обаче е, че моментът е подобаващ да се разиска принуждаването на хората да получат имунизация. " Една трета от популацията не е имунизирано. Това са 150 милиона души - това е доста. Не всеки може да бъде имунизиран... само че голямото болшинство може ", сподели тя.

Коментарите на Фон дер Лайен идват, откакто Австрия разгласи проекти до февруари да направи имунизациите наложителни за всички жители, отговарящи на изискванията. Помощник на новия немски канцлер Олаф Шолц пък сподели, че желае Берлин да последва образеца. А гръцкият парламент одобри имунизирането против КОВИД-19 да е за хората над 60 година

Ето за какво ви питаме:

Гласувайте и коментирайте по тематиката в страницата на подкаста. Най-интересните ваши отзиви ще цитираме в обедния новинарски Podcast тъкмо в 12 часа.

Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете персонално да споделите мнение по тематиката, да изпратите вест или да предложите концепция, пишете ни на e-mail [email protected], като оставите име и телефон за противоположна връзка. Ние четем всички мнения.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР