Защо денят започва така? Докато Западният свят очаква руска военна

...
Защо денят започва така? Докато Западният свят очаква руска военна
Коментари Харесай

Жените да получават 100% от парите за майчинство, ако се върнат на работа втората година. Да или не?

Защо денят стартира по този начин?

Докато Западният свят чака съветска военна инвазия, а Русия твърди, че се е отдръпнала от украинската граница, хакерски атаки извадиха от строя уеб страниците на украинската войска и военното министерство.

У нас продължава наклонността за спад при приетите в болница с COVID-19. В лечебни заведения сега са 5721 пациенти, това е с над 200 по-малко от предходното денонощие. 601 са в интензивни отделения. Новите позитивни случаи пък са 6589, като процентът инфектирани по отношение на тестваните варира непрекъснато.

Беглия се кани на премине към четиридневна работна седмица. Пакет от ограничения планува повече независимост и еластичност за чиновниците, с цел да могат по-добре да съчетаят персоналния и професионалния си живот. Хората, които желаят, ще могат да работят повече часове дневно в подмяна на спомагателен почивен ден през седмицата. Предвижда се и чиновниците да могат да работят повече една седмица и по-малко през идната.

Килиан Мбапе и Лионел Меси бяха в основните функции за Пари Сен Жермен при успеха с 1:0 над Реал (Мадрид) в първи осминафинален мач от Шампионската лига. Двамата обаче попаднаха и в двете крайности, тъй като първо Лео се трансформира в виновник, а по-късно младата френска звезда стана воин, компенсирайки пропуща от бялата точка на Меси, осведоми " ".

Подробно за тематиките от началото на деня чуйте в този Podcast:



Последвайте ни в: - -

А какво ще кажете за това?

При връщане на работа през втората година от майчинството дамите да получават 100% от компенсацията за развъждане на дете. Тоест 710 лева, а не както е сега - 50% или 355 лева " Сега майката няма никакъв тласък да се върне на работа, тъй като, в случай че тя работи на минималната заплата, ще получава чисто 710 лева, би трябвало да мотивираме дамите ", споделя някогашният обществен министър и народен представител от ГЕРБ Деница Сачева. Това предложение внесоха от ГЕРБ-СДС с ремонти в законопроекта за Държавното публично обезпечаване сред двете четения.

Ето за какво ви питаме:



Гласувайте и коментирайте по тематиката в страницата на подкаста. Най-интересните ваши отзиви ще цитираме в обедния новинарски Podcast тъкмо в 12 часа.

Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете персонално да споделите мнение по тематиката, да изпратите вест или да предложите концепция, пишете ни на e-mail [email protected], като оставите име и телефон за противоположна връзка. Ние четем всички мнения.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР