Защо БТВ излъга избирателите на София и публикува информация, че

...
Защо БТВ излъга избирателите на София и публикува информация, че
Коментари Харесай

Бомба! Защо БТВ излъга избирателите за жилището на Ангел Джамбазки и с кого живее той?- документи и снимки

Защо БТВ излъга гласоподавателите на София и разгласява информация, че Ангел Джамбазки живее с жена си и детето си в апартамент от 47 кв. метра?



Каква е в действителност истината?

Ангел Джамбазки е придобил 1/2 от апартамент с повърхност 44 кв. метра, т.е. Джамбазки е притежател на едвам 22 кв. метра, в които влиза и тераса от 5 кв.м. т.е. действителността сочи, че Джамбазки има една стаичка от 15 кв. м., в която липсва баня и тоалетна. Ето декларацията, с която Джамбазки е заявил 1/2 от жилището: https://register.caciaf.bg/2014/45476E5D-7660-4ED4-A57D-6512E99C0D7060909.xml

Джамбазки не е показал кой е притежателя на другата 1/2 от жилището! Интересно за какво? Проверка в имотния указател показва изнендаваща информация! Ангел Джамбазки е притежател на парцел в село Драговищица, който съставлява буренясала равнища, само че липсва информация той да е притежател на 1/2 от апартамент. В декларациите за гласност на имуществото Джамбазки не е заявил пред КПКОНПИ, че употребява непознато имущество. От наши източници установихме адреса на заявения апартамент, само че той наподобява повече на офис, а не на жилище:

Би Нюз разполага с цялата информация за другия притежател на жилището, само че даваме опция на Ангел Джамбазки и БТВ да поправят грешката си и да разгласяват и излъчат същинската информация. В противоположен случай в петък ние ще я изнесем, а тя може да бъде доста забавна за българските и европейските жители и институции.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР