Защо алкохолизма прилича на неизлечимата лудост да се влюбваме –

...
Защо алкохолизма прилича на неизлечимата лудост да се влюбваме –
Коментари Харесай

На Трифон Зарезан Въргала разкрива тайни за своите любови

Защо алкохолизма наподобява на неизлечимата полуда да се влюбваме – откровенията на Въргала в светивалентиновски театър точно на Трифон Зарезан! Въргала споделя нечувани и невъобразими пикантерии от интимния си живот и любовния си опит.

Ако желаете да се уверите, че половинката ви ще издържи и най-непоносимите провокации, заведете я на спектакъл!

На 14 февруари в спектакъл „ Сълза и смях”, неуморимият Въргал ще показа секрети от любовния живот на Карамфилов и други персонажи, с които съжителства под една кожа и дели екран и сцена повече от петдесет години.

По случай комбинирания празник – Трифон Зарезан и Св. Валентин, той премисля посланията на моноспектакъла си.



Този месец артистът означи една година от премиерата на „ Мемоарите на един въргал “. От тогава комикът с нежно сърце и здрав черен дроб, обиколи няколко страни в Европа и съвсем всички градове в България, като всякога трансформира наличието и си напомня нови събития и обстоятелства от делириумното /по личните му думи/ съществуване. Този път е решил представлението да е отдадено на двата празника. Ще опише случки от персоналния си живот, несподеляни до момента, свързани с най-сладките и подли опиянения, това от любовта и другото – от алкохола. (Ще разкрие истини от първа ръка, за случки приписвани му от медиите).

След представлението в София, спектакъла ще се показа и пред нашите сънародници на 22 февруари в Кьолн.

Защо Любовта е най-коварният опиат и по какъв начин да прецакаме пожизнената злина? За цената на мачовския ербаплък и по какъв начин и най-изпеченият състезател си е малко елементарен при преден конфликт с женската отпадналост, която поваля и зашеметява по-неспасяемо и от най-силния скоч. Алкохолния градус или химичната детонация от взаимоотношение със индивид от противоположния пол е по-смъртоносния риск? Само част от въпросите, на които ще се търси отговор - докрай! И от сърце!



Свети Валентин, който се разсъни като Трифон Зарязания или „ Мемоарите на един Въргал”, само че с бележки под линия, детайлности и елементи за Силвето, Джани, Ани, Мария, Йоана и... дано спрем до тук!

СЪЛЗА И СМЯХ на 14 ФЕВРУАРИ от 19 часа.

(билети на касата на спектакъл „ Сълза и смях” и на уеб страницата на тeатъра /salzaismyah.bg/)

Участват:

Владислав Карамфилов - Въргала

Верислав Димитров – Ферди

Визуализация и театрални резултати: Димитър Лефтеров

Художник костюми: Ани Владимирова
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР