Защитникът Виктор Линдельоф заяви, че той и съотборниците му от

...
Защитникът Виктор Линдельоф заяви, че той и съотборниците му от
Коментари Харесай

Линдельоф коментира евентуалната смяна на собствеността в Манчестър Юнайтед

Защитникът Виктор Линдельоф съобщи, че той и съотборниците му от Манчестър Юнайтед не могат да мислят за евентуалната продажба на футболния клуб, защото би трябвало да съсредоточат цялата си сила върху успеха над Барселона в Лига Европа, а по-късно да вдигнат и Купата на лигата на Англия.

Отборът на Ерик загар Хаг към момента се бори на четири фронта, като успеха с 3:0 в неделя против Лестър поддържа очакванията и за купа във Висшата лига.

Юнайтед приема Барселона в четвъртък в реванша от елиминационния плейоф за Лига Европа след тъждество 2:2 на " Камп Ноу ", преди да се насочи към стадион " Уембли ", с цел да се изправи против Нюкасъл във финала за Купата на лигата в неделя.

" Не съм мислил върху промяната на собствеността, знаете ли, изключително в този момент с натоварения график. Не можем да мислим за това. Просто би трябвало да се съсредоточим върху мачовете и да се подготвим добре. Каквото става, става, само че ние просто се фокусираме върху представянето си ", съобщи Линдельоф пред организация PA.

Катарският банкер Шейх Джасим Бин Хамад Ал Тани и компанията INEOS на Джим Ратклиф обществено потвърдиха, че са подали предложения за закупуване на клуба от семейство Глейзър преди крайния период в петък.

Шведският национал разяснява и отличната форма на своя съотборник Маркъс Рашфорд: " Разбира се, виждал съм какъв вид състезател е той през годините, само че мисля, че сега прави всичко както би трябвало. Маркъс тренира ужасно, възвръща се добре и, да, просто демонстрира какъв вид състезател е. Формата му е невероятна в последно време. "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР