Защитникът Олександър Зинченко и нападателят Габриел Мартинели имат травми и

...
Защитникът Олександър Зинченко и нападателят Габриел Мартинели имат травми и
Коментари Харесай

Зинченко и Мартинели остават под въпрос за двубоя с ПСВ Айндховен

Защитникът Олександър Зинченко и нападателят Габриел Мартинели имат контузии и присъединяване им в идния в четвъртък домашен мач с ПСВ Айндховен от шампионата Лига Европа е под въпрос. Това призна мениджърът на " артилеристите " Микел Артета.

Двамата футболисти пропуснаха днешната подготовка на отбора, само че Артета не изключва и да могат да играят против нидерландския гранд.

25-годишният Зинченко не е играл от дуела с Тотнъм при започване на месеца поради проблеми с прасеца. Според Артета обаче контузията не е толкоз сериозна и украинецът сигурно ще се завърне в игра преди началото на международното състезание.

Мартинели, който игра цялостни 90 минути против Лийдс в неделя, е сходна. Бразилецът също има проблеми в прасеца, само че те са даже по-леки.

" Не бих ги отписал, само че ще преценим на следващия ден дали ще могат да играят ", сподели Артета на конференцията преди дуела.

Мачът с ПСВ трябваше да се играе на 15 септември, само че бе отсрочен поради невъзможността да се обезпечи съответна защита в Лондон след гибелта на кралица Елизабет Втора.

Арсенал е водач в класирането в група " А " на шампионата с 9 точки от три мача, до момента в който ПСВ заема втора позиция с две точки по-малко.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР