Защитникът на ЦСКА-София Николай Бодуров си пожела неговият тим да

...
Защитникът на ЦСКА-София Николай Бодуров си пожела неговият тим да
Коментари Харесай

Бодуров: Другият отбор не губи точки, надявам се и ние да не губим

Защитникът на ЦСКА-София Николай Бодуров си пожела неговият отбор да не губи точки по сходство на главния съперник на алените за купата - Лудогорец. Бранителят сподели това след сложния триумф с 2:0 над Дунав в Русе.

“Много сложен мач предвид на терена. Изключително тежък терен, който не подготвя за футбол, а единствено за битка. Който надделееше физически, щеше да вземе успеха. Радващо е, че се поздравихме с три точки.

На подобен ткъв терен се изравняват силите. Като не можеш да играеш футбол, започваш да риташ топката и единствено битка. Колебания не сме имали. Приехме играта в нашата половина, с цел да си отворим празни пространства.

Много значими три точки. Само те ни задоволяват, в случай че желаеме да останем в битката за купата. Виждате, че другият тим не губи точки - по една или друга причина. Надявам се и ние да не губим и всичко да се реши на терена. Който е по-добър, да завоюва купата. Надявам се това да сме ние.

Не мисля, че ще имаме проблем да играем в сгъстения цикъл. Няма нищо по-хубаво от това да играеш през три дни. Физически сме на много положително ниво”, разяснява Бодуров пред cska.bg. Първа лига 23 кръг, понеделник 5 март  Дунав 0:2краен резулат  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР