Защитникът на Славия Ертан Томбак беше избран за Играч на

...
Защитникът на Славия Ертан Томбак беше избран за Играч на
Коментари Харесай

Томбак: Не сме фаворити в елита, но скачаме срещу всеки отбор

Защитникът на Славия Ертан Томбак беше определен за Играч на мача след успеха над Спартак Варна в среща от първия кръг на новия сезон в efbet Лига. Той показа, че отборът има още върху какво да работи и съобщи, че „ белите “ не са измежду любимците в елита.

Както е известно, столичани победиха с 1:0 като посетители през днешния ден след злополучен автогол на Сами Ел Анаби в добавеното време на мача.

„ Труден мач беше, въпреки всичко първи мач за Спартак в елита. Важно беше да се борим до дъно. С известна доза шанс влезе гола, само че е значимото, че издържахме до дъно и вкарахме “.

„ Нямам нищо срещу нито Черно море, нито Спартак. По-специален беше мачът за мен, тъй като съм от Варна. Няма значение кой вкарва, значимото е, че взехме трите точки. Накрая беше сладко “.

„ Имаме още какво да работим, стигаме до последната третина и последния пас и удар ни куцат. Бяхме по-добре физечеки готови от съперника. Не сме от факторите в елита, не сме Лудогорец, ЦСКА или Левски, играем мач за мач, скачаме против всеки тим и каквото се получи, сподели Томбак след дуела.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР