Защитникът на Севиля Жул Кунде е все по-близо до трансфера

...
Защитникът на Севиля Жул Кунде е все по-близо до трансфера
Коментари Харесай

Трансферът на Кунде в Челси вече е само въпрос на време

Защитникът на Севиля Жул Кунде е все по-близо до прехвърлянето си в Челси. „ Сините “ се надяват да привлекат 22-годишния защитник до края на трансферния прозорец идния вторник.

Местният вестник „ Diario de Sevilla “ твърди, че е единствено „ въпрос на време “ френският национал да бъде разгласен за състезател на Челси. Според информацията играчът е изхвърчал от Испания и чака вести за напускането си от Севиля в Париж.

Мениджърът на лондончани Томас Тухел желае да добави нов бранител заради някои проблеми в редиците си. Андреас Кристенсен и Антонио Рудигер навлязоха в последната година от своите контракти и занапред ще се водят договаряния за подновяването им.

Трансферът на Кунде в Челси ще бъде подкрепят и от продажбата на Курт Зума в Уест Хем за сумата от към 30 милиона евро. Смята се, че „ сините “ ще задействат клаузата за откпуване на Кунде, която е в размер на към 80 милиона евро.

Така бранителят ще стане третото ново попълнение на „ Стамфорд Бридж “ след привличането на вратаря Маркус Бетинели и нападателят Ромелу Лукаку.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР