Защитникът на РБ ЛайпцигБенямин Хендрикс е станал обект на расистки

...
Защитникът на РБ ЛайпцигБенямин Хендрикс е станал обект на расистки
Коментари Харесай

Защитник на РБ Лайпциг се оплака от расистки обиди след победата над Борусия

Защитникът на Република България ЛайпцигБенямин Хендрикс е станал обект на расистки обиди онлайн след успеха с 2:0 над Борусия (Дортмунд) на четвъртфиналите за Купата на Германия, заяви самият състезател в TikTok.
 Република България Лайпциг изхвърли и Борусия (Д) от Купата на Германия Република България Лайпциг изхвърли и Борусия (Д) от Купата на Германия
" Спечелихме с 2:0 за Купата против Дортмунд и ще ви покажа по какъв начин наподобяват моите персонални известия след такава победа. Забавлявайте се ", сподели Хенрикс във видео. Той показа фрагменти от получени известия в Инстаграм, в които към него и фамилията му са отправени расистки и унизителни обиди. Някои известия бяха с благопожелание бранителят да пострада. " Живеем в общество, в което всеки може да популяризира ненавист и расизъм в интернет ", написа той.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР