Защитникът на националния отбор на Германия Антонио Рюдигер ще подкрепи

...
Защитникът на националния отбор на Германия Антонио Рюдигер ще подкрепи
Коментари Харесай

Германски национал дарява част от премията си за Мондиал 2022

Защитникът на националния тим на Германия Антонио Рюдигер ще поддържа 11 деца в неравностойно състояние от Сиера Леоне с част от наградата си за Световното състезание, заяви организация ДПА.

29-годишният бранител на Реал Мадрид - в партньорство с филантропичната организация " БигШу ", финансира лекуването на пациенти от провинциалния град Лунсар, множеството от които страдат от вродени проблеми със стъпалата.



„ В Германия аз имах благоприятни условия, които в доста хора в родината на майка ми Сиера Леоне, нямат ", сподели Рюдигер в послание.

По същото време ресторант в Дортмунд, чийто притежател е международният първенец с Германия от 2014-а Кевин Гроскройц, разгласи, че няма да излъчва мачовете от Мондиала поради нарушаването на човешките права в Катар и заради други фактори.

Тони Кроос, който също е международен първенец от 2014 година и се отхвърли от националния тим, ще бъде коментатор на част от мачовете. Халфът на Реал Мадрид бе оповестил, че отпътува на почивка, само че е намерил време да бъде посетител коментатор за мача на Германия против Испания на 27 ноември за Магента ТВ. От канала оповестиха още, че посещение на Тони Кроос е планувано и за полуфиналите и финала на шампионата в компанията на брат му Феликс, който също е бил професионален футболист. Пред последните месеци двамата развиха известен подкаст.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР