Защитникът на Манчестър Юнайтед Крис Смолинг, който разби до кръв

...
Защитникът на Манчестър Юнайтед Крис Смолинг, който разби до кръв
Коментари Харесай

Веган пролял кръвта на Меси

Защитникът на Манчестър Юнайтед Крис Смолинг, който разруши до кръв лицето на мегазвездата на Барселона Лионел Меси в първия четвъртфинал от Шампионската лига на " Олд Трафорд ", се оказа разпален веган.
 Лео Меси е с хематом след конфликта с Крис Смолинг
Бранителят споделя също, че не носи никакви артикули от естествена кожа и е благополучен, че към този момент футболните обувки са синтетични, с цел да не изпада в тежки алтернативи. Единствено го смущават топките от кожа, само че се надява един ден и този проблем да отпадне.

" Разговарях с основния готвач в базата ни и той стартира да подготвя повече вегански и вегетариански ястия. Дори на месоядните ми сътрудници им е любопитно и пробват от нашата храна, като постоянно остават сюрпризирани какъв брой е вкусно. Аз изцяло правя оценка изгодата от вегетарианството, тъй като към този момент се усещам чудесно, а и възобновяване ми протича по-бързо.

Свикнал съм да играя по два мача седмично. Преди след втория всичко ме болеше, само че откогато станах веган, всичко е наред. Дори масажистът ни видя, че мускулите ми се възвръщат по-бързо. Любопитното е, че в този момент на обяд веганските ястия свършват първи.

Има доста различни източници на протеин отвън месото - тофу, киноа, бобови растения. Аз не преставам да пия протеинови шейкове, само че към този момент са извънредно вегански ", споделя Смолинг пред " Men` Health ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР