Защитникът на Ливърпул Върджил ван Дайк призна, че равенството с

...
Защитникът на Ливърпул Върджил ван Дайк призна, че равенството с
Коментари Харесай

Върджил ван Дайк видя равенството с Челси като закономерно

Защитникът на Ливърпул Върджил ван Дайк призна, че равенството с Челси във вчерашното дерби от Висшата лига е било обективен резултат.

Мърсисайдци поведоха рано с два гола на " Стамфорд Бридж ", само че домакините изравниха още преди почивката, а през второто полувреме не паднаха повече голове, макар че и двата отбора имаха своите шансове.

" Беше мач с висок интензитет, положения пред двете порти, ужасно качество по целия терен. Челси е приказен противник. Никога не желаеме да позволяваме гол, само че първият им бе необикновен, няма какво да се каже, с изключение на поздравления за Ковачич. Трябваше да покажем темперамент, изключително през второто полувреме, когато те имаха надзор.

Менди също направи страховит мач. Беше под напрежение мач и мисля, че равенството е обективен резултат ", разяснява нидерландският защитник след дуела.

Няма невъзможни неща, само че разликата в точките е огромна. Във футбола всичко може да се случи, няма смисъл да се предаваме. Салах е приказен футболист и ще ни липсва, само че му желаем триумф в Купата на африканските народи, същото се отнася за Мане и Кейта ", съобщи Ван Дайк.
 Челси и Ливърпул приключиха наедно 2:2
Челси и Ливърпул не се победиха след зрелищно тъждество

Вижте подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР