Защитникът на Ливърпул Деян Ловрен опита да се оправдае за

...
Защитникът на Ливърпул Деян Ловрен опита да се оправдае за
Коментари Харесай

Ловрен: Взимам по 5 хапчета преди мач, за да мога да играя

Защитникът на Ливърпул Деян Ловрен опита да се оправдае за слабата си форма от началото на сезона и пропуснатите мачове против Манчестър Сити и Бърнли. 28-годишният хърватин бе застигнат от разнообразни контузии в гърба и ахилесовото сухожилие, които му попречили да тренира и играе. Ловрен призна, че преди мачовете против Лестър в Премиършип и Спартак Москва в Шампионската лига е прибегнал до болкоуспокояващи хапчета, с цел да може да вземе присъединяване в тях.

„ Имам проблеми с цялото си тяло през последните две седмици. Първо имах болки в гърба, а в този момент и в ахилеса “, разяснява Ловрен.

„ Взимам хапчета, с цел да мога да играя. По 5 преди всеки мач. Играя, само че не мога да упражнявам пълноценно. Именно поради това пропуснах мачовете против Манчестър Сити и Бърнли “, сподели още той.

Защитата на Ливърпул се показва безобразно през този сезон, като от началото на акцията „ алените “ са позволили цели 17 гола, а мениджърът Юрген Клоп към момента не съумява да в профил проблемите в защитата си.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР