Защитникът на Черно море (Варна) Виктор Попов отпада от сметките

...
Защитникът на Черно море (Варна) Виктор Попов отпада от сметките
Коментари Харесай

Защитникът на Черно море Виктор Попов аут от националния отбор

Защитникът на Черно море (Варна) Виктор Попов отпада от сметките на селекционера на националния тим Младен Кърстаич поради травма. 21-годишният защитник получи контузията в мача с Левски (0:0) при конфликт с Георги Миланов.

Националите на България на 16-и този месец гостуват на Кипър, а на 20-и ще играят още веднъж като посетители, само че на Люксембург, предава Българска телеграфна агенция.

Попов, който е най-хубавият десен бек в шампионата съгласно статистиката, е разместил едната ставична връзка. Първоначално се смяташе, че Попов има и скъсани връзки на рамото, само че не е чак толкоз сериозна обстановката. В момента рамото му е обездвижено и закрепено, като не се постанова по-сериозна намеса.

Логично предвид на обстановката, варненецът не игра през днешния ден за отбора си при визитата на Славия. Черно море отстъпи с 0:1, а старши треньорът Илиан Илиев разгласи първото полувреме като най-слабото за отбора му през сезона.

Виктор Попов през този сезон има 15 мача, 1 гол, 2 асистенции и пет получени жълти картона. Той е вторият от листата на Кърстаич, който отпада след Илиан Стефанов от Левски.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР